Jednym ze srodków usypiających jest 12 browarów i 2 tanie wina.
Wersja do druku
Jednym ze srodków usypiających jest 12 browarów i 2 tanie wina.
Booyaka dokładnie środki które wymieniłes sa efektywne i nie ma ryzyka po 24 h
nic nie pamietasz i nie ma zadbnych skutków ubocznych oprucz kaca
lepszym srodkiem usypiającym jest cios młotem 7 kg w głowe ;) najlepiej w potylice... prawdopodobnie najszybszy i najdluzej dzialający sposób na uśpienie ;)
P.S jak masz kłopoty z zaśnięciem to kup sobie zwykłe środki usypiające w aptece a nie eter... :/
ktoś chyba sie nagrał w hitmana
BooYaka po 12 browarach i 2 winach to tak jak napisał marianex będzie kac i pusty portfel :P
Nudzi sie komuś? Wkurzyła Cie mama? LOL :P
napewno eter nie uśpi Cie tak szybko jak to na filmach...to nie o ten środek chodzi...wdychany eter dziala jak klej...znaczy sie ogranicza dopływ tlenu do mózgu...a przy tym ginie kilka milionów szarych komurek
Dokładnie tak jak mówi Grazynka.
Juz lepiej zrobic samemu gaz rozweselający albo jak kto woli dopalacz nitro:P
Jest to tzw. podtlenek azotu, gdy sie go nawdychasz wymieszanego w dobrych proporcjach z tlenem to bedzie efekt jak bys sobie zajarał zioło:P
Trzeba kupić saletre amonową - azotan amonu (nawóz do roslinek) i przeprowadzic odpowiednia reakcje która jest bardzo prosta.
W necie masz wszystko opisane.
Ja tego nie stosowałem i nie polecam bo podobno można stracic od tego przytomnośc itp...
eter usypia dobrze, ale delikwent musiałby współpracować bo to chwilę trwa, natomiast to co na filmach mają to chloroform czyli 3-chloroeten.
oba w płynie, bardzo lotne i palne.
eter można kupić, chloroform tylko przez znajomości z jakiegoś labu da radę ściągnąć.
od tego można umrzeć! jakiś czas temu przy wybudzaniu z narkozy podano dziciakowi zamiast mieszanki tlenowej własnie podtlenek azotu i niestety, było po nim.
ja do stanu jak po ziole się nie doprowadziłem, ale lekkie zawroty miałem, humorek bez zmian, ale pewnie za mało wdychłem;)
Wiesz co alkohol to raz jako srodek usypiajacy jak powiedział BooYaka bo on pewnie ma w tym doswiadczenia :D.Po przedawkwaniu niektorych lekow przeciw gorączkowych nadcisnieniowych itp bywaja własnie takie akcje.A takrze po przedawkowaniu prochow np wciagniesz krechce czegos i robi ci sie czarno przed oczami i sadze ,ze zasniesz w chwile ale nie potwierdze bo nie probowałem nigdy :)