Tomek dobry pomysł:D np. terraryści przeciwko akwarystą:D Tylko ja miał bym problem gdzie miał bym stanąc:D:D:P
Wersja do druku
Tomek dobry pomysł:D np. terraryści przeciwko akwarystą:D Tylko ja miał bym problem gdzie miał bym stanąc:D:D:P
ja tez mialby problem po ktorej stronie stanac!!!!:) kasy 110zl choc moze byc wiecej podobno niekiedy dorzucaja gratisa za to jak sie wystapilo:) ale to nie pewne 110 to pewna kasa! w sumie przejazd gwarantuja w obie strony, jedzenie tez, placa jeszcze i jak sie dobrze zakrecic (tak jak ja tam) to mozna sie swietnie pobawic na miejscu:)
A jak sie do takiego programu mozna dostac? Co tydzien bym chodzil:) 110 miec, a niemiec to razem 220:P A 440 to moja babka, swietej pamieci, emerytury tyle mie miala chyba...
bylem na castingu agencji z ktora wspolpracuje-powyglupialem sie troszke przed kamera i juz! perwsze pytanie na castingu:
czy wiesz co to za program Ciao Darwin-a ja odpowiedz nie!!-myslalem ze jestem spalony a tu prosze wybrali mnie:)
na stronce www.ciaodarwin.onet.pl mozna sie dowiedziec o castingach ale z tego co wiem to juz nie bedzie wogole!!!!
pozdrawiam i do poniedzialku:)
zapraszam 21.30 TVN-posmiejcie sie ze mnie:) w zyciu musi byc wesolo:)
pytanie wasze na gg:jak wygladasz jaka druzyna-wiec odpowiem wszystkim-wspolczesnosc-pomaranczowa koszylka, nr 30:)
do wieczora:)
bede ogladał nnpewno :P
w koncu smiech to zdrowie :)
ja również bede oglądał:D:D
ja tez obejrze :P
i gdzie josetsu??? jak narazie nigdzie nie byl w konkurencji... czyzby w ostatniej?? :P
Czy to ty siedzisz w tej kabince?:D