Jeśli prymitywizm i debilizm nazywa się dzisiaj oryginalnością, to masz rację...
Wersja do druku
Jeśli prymitywizm i debilizm nazywa się dzisiaj oryginalnością, to masz rację...
Ja wam powiem tyle, lubie heyah, zauwazcie ze jak heyah weszla na rynek, to po raz pierwszy pojawilo sie jedno sekundowe naliczanie, przez to mozna gadac i gadac;D a po za tym dobrze robia ze sciagaja simlocki za darmo, nie kazdego stac na sciagniecie simlocka, ja traktuje to jako przysluga dla ludzi, przeciez nie kazdy kto u nich sciagnie simlocka musi kupic startera heyah... Ja jestem za!!!:D
Ja wole skorzystać z pewnych usług - mam Idea Pop Fajnie ! :) Heyah bym nie kupił , bo to jest debilizm żeby w ramach reklamy wymalować sprayem wszystkie bloki na moim osiedlu ....Jeśli bym musiał wybierać jedną z dwóch nowych sieci - Heyah czy Sami Swoi , wybrał bym Samych Swoich - nie są tak nachalni , sa sympatyczniejsi
Ja z kolegą uważam że Heyah jest NIEFAJNA! a to największa obelga!
Ja sie nie martwie bo mam abonamęt w ERA! Ojciec mi pałci rychunki! Ja tylko dzwonie! I wbijam w Heye! Dla mnie może nawet Nie istnieć!
mmmm....A co to jest Abonamęt ?
Ja mam w tej chwili Erę Happy i gdybym miał wybierac między Heyah i Erą to wybrał bym Erę, oni mają korzystniejsze "czyste" zasady, fachowa pomoc i ciekawe ceny.
Pozatym ogromne możliwości (m.in. blueconect)
A tak wogóle obie te sieci proawdzi firma PTC (ale jest inny zarząd kazdej z sieci )
Mnie walą reklamy. Poprostu staram się nie oglądać. Ale jak mam wybierać reklamy, to wolę te pokręcone Plusa :D
Od około pół roku, może dłużej, korzystam z HeyaH i sobie chwalę. Przecież durnowatość reklam nie jest wyznacznikiem ! Usługi i ceny są ważne, a te w HeyaH są bardzo OK.
Simlocki niech ściągają, to też mnie wali. Nie jestem "szeleszczącym" ściągaczem za 5 zł sztuka :D
jesli mozecie to wytlumaczcie o co biega?? bo nei kapuje nic z tego tekstu na stronce, co takiego zlego robi heyah??
Zabiera ludziom z punktow heyah kase, ktora normalnie dostawali za platne sciaganie simlockow.