a czemu nie ma go w Polsce? No to dziś spędze sobote przed TV :)
Wersja do druku
a czemu nie ma go w Polsce? No to dziś spędze sobote przed TV :)
hy mysle ze pomoc afryce napewno jest potrzebna ale taki koncert to tylko jednorazowa pomoc co tylko przedłuży cierpienia niektórych ludzi ;/
dlaczego??
ponieważ kupią im kupe żarcia i nic poza tym zjedzą i nadal będą głodni ;/
w afryce jest potrzebna długo trwała pomoc a nie jednorazowa
ale dobrze ze przynajmniej jest ktos kom chce sie cos takiego robic lepsza taka pomoc niż żadna
(sorka za mój pesymizm ale mam doła)
Aaaaa Linkini grają :d to se chyba posiedze :D:D
cyclosternum oni zgarną tyle kasy ze szok!!!! w samym londynie sprzedanych biletów bylo 200 tyś. wiec nie kazdy bilet był po ( w przeliczeniu na $) 200$ jeszcze tez zalezy w jakim sektoze to daje łącznie 40 mln dolarów. tych koncertów jest 10 co daje nam 400mln dolarów. JA mysle ze ta kase jakos zagospodaruja (kasy napewno bedzie wiecej)
jesli te pieniądze bedą za inwestowane w rozwój Afryki to sie zgodze ale jesli zrobią tak jak było za pierwego koncertu ze zbiorą kase kupią żarcie,zrzucą z samolotów i macie jedzcie to tak naprawde bedzie pomoc jednorazowa i zaraz znów będą głodni... ale czas pokaże jak bedzie
Tu chodzi o skasowanie długów afryki i państw 3 świata !!!
Bilety ?? przecież to jest na swierzym powietrzu i wydaje mi sie ze kazdy moze przyjść ...
Ja się wpisałem na ich stronę :)
ja też... coś zajebistego ... zrobić takie coś , największy koncert w histori świata ... ehhh ponad 160 wykonawców :-)
Po poand 6 godzinach czekania wkońcu sie doczekałem na LP :D:D tylko po co śpiewai zas z JAY-Z ...
No i juz po. Szkoda, ze tylko 4 utwory.
Jesli to cos trwalszego i faktycznie bedzie jakas trasa, to jesli tylko beda w Europie - jade :]
no ale za to jakie!!!!!
jak grali Breathe to mi sie łezka w oku zakręciła, szkoda ze nie zagrali Time
fajny był tez green day, szkoda tylko ze placebo nie pokazali
ps: chyba wszystkich rozwaliła shakira :PPP yeah gwóźć programu :PPPPP