Re: Jestem Nowa - do Seba
Seb, masz fajnego, dużego lega, duże odpowiednie terrarium, które wymagało miejsca , kasy i trochę poświęcenia. Zabudowałeś siatką praktycznie cały balkon, więc dobro gada nie jest Ci obojętne, a tu trochę według mnie dziwna odpowiedź. O takich sprawach jak roztocza, złamania, brak apetytu trzeba pisać otwarcie i nie kryć tego, że często ten problem powraca na forum. Jako doświadczonemu terraryście ten fakt nie jest obcy. Koledze w tym temacie dałeś konkretną odpowiedź - http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=8761&t=8751 , a nitce piszesz " BRAWO" zamiast przedstawić problem w odpowiednim świetle. Ja też nie napisałem " zostaw, albo zwróć " . Przedstawiłem problem tak jak go widzę. Nitka jest nowa i trzeba jej wszystkie aspekty przedstawić, a nie chciałbym, aby z mojego powodu odeszła z tego forum. To jest ostatnia rzecz, która mi nawet do głowy nie przyszła. Problemy z legwanami to normalka. Weź na przykład Fatmana, którego samica miała jaja, które dr. Jarek musiał usunąć operacyjnie, po operacji brzuch się otworzył i na nowo trzeba było szyć ( Filip, chyba nie pokręciłem ) . TO BYŁ PROBLEM ! Roztocza , złamania i inne to problem, ale trzeba z tym walczyć. Pozdrówko! Życzliwy Rysiek