Re: Reakcja domowników na gada
Hehe, co do gekona wszyscy stwierdzili ze jest extra, oprocz starszego ktoremu jest obojetnie :D Nad tym jak waz zzera myszy (noworodki) siostra ryczy, mama pyta sie czy mi ich nie szkoda, a starszemu dalej obojetnie, dopiero jak ze starszym ktory jest inzynierem projektuje terra on mowi ze sie moze czegos naucze, a potem rodzice sie wqrwiaja: kto za ten prad bedzie placil?? Zainstalujemy ci do pokoju osobny licznik.. pobredza sobie chwilke i na tym sie konczy :D
U mnie byly juz takie przypadki, ze niektorzy przychodzili do mnie, zeby wyleczyc sie z fobii przed wezami ;)
Witam! u mnie starzy zareagowali normalnie jak by to był piesek czy coś w tym stylu!! Teraz chcę powiększyć moje terrarium i też nie mają nic przeciwko, tylko przeszkadzają im świerszcze!!
POZDRAWIAM
Atrax, ty to wougle jakims psychologiem jestes :PP Leczysz z fobii, o podrózacz astralnych itp wiesz wszystko... :)
Heheh
Nie przesadzajmy.. ale to prawda, ze lubie pomagac ludziom, szczegolnie tym, ktorzy wciaz wierza w przesady i bajki o zwierzetach, ktorych tak naprawde nie trzeba sie panicznie bac.. Wystarczy je szanowac.
Ja namówiłem rodziców na kraby bez problemu:)tylko mama miała przez pierwsze 5 minut mieszane uczucia do nich:) a następnego dnia już im żarcia dorzucała:[ bo stwierdziła że 1 całe jabłko i spory kawał mięcha to za mało:D