Jak te brązowe plamki na pyszczku o które pytałem ?
Wersja do druku
Jak te brązowe plamki na pyszczku o które pytałem ?
To tak jakby jakieś poparzenia? Może maluch lubi przytulać się do żarówek? Jeśli tak jest, musisz mu to uniemożliwić.
nie ładnie to tak wklejać takie rozmowy, jeszcze raz mi podpadniesz i inaczej pogadamy;)
obysmy pogadali "inaczej" ;)
co do plamek na pyszczku:
-legwanek ma jednego strupka (jak mial na poczatku duze terarium (100x100x50) to wariował strasznie jak je otwierałem zeby mu posprzatac, dac jedzonko. teraz ma o połowe mniejsze (przedzieliłem je w pionie siatka ogrodnicza)).
-łepku na wierzchu ma takie ciemne plamki (zastanawialem sie co to jest (oparzenia zdecydowanie wylkuczam, poniewaz nie ma u mnie w terarium miejsca gdzie mogl by sobie cos takiego zrobic) i doszedłem do wniosku ze nieiwem co to :P, wyglada to taj jak by stara wylniała skóra mu nie zeszła, ale jak go kompałem to delikatnie wacikiem probowałem cos z tym zrobic, niestaty bez skutecznie... takze sam nie wiem co to jest ;\
Ja stawiam na dziewczynkę - bo je bardziej lubię
To tak jakby efekt jakiegoś poparzenia? Może maluch za bardzo przytula się do żarówki? Jeśli tak jest, musisz mu to uniemożliwić.
Te inne kolory (czarne lub ciemne pojedyncze łuski) w miejscach nie narażonych na uszkodzenia itp. nie muszą być objawem nieprawidłowym. To normalka. Zauważyłem na pyszczku przy tej największej łusce pod nozdrzami 2 brazowe plamki i o nie pytałem. Może to nieistotne, napisz tylko co to jest .
jezeli wiem o co pytasz to jest to strupek >> wykin jego szaleńczej natury ;)
Heh mowilem.... Meg zlituj sie i oszczedz go!!!! On nie wiedzial co robi. Nieswiadomie ctrl+c, ctrl+v. :D
Zobaczylbys moja po operacji. Teraz to jest to i bardzo sie zmienila. Nabrala samczych zachowan i wygladu. Hormony robia swoje...