-
Re: OSESEK
no kup kup, a jakby 3% nie robilo roznicy to by sprzedawali tylko z 5% uvb, skoro sa rozne rodzaje przeznaczone dla roznych zwierzat to chyba musi byc roznica co nie?? i na przyszlosc lepiej zapytaj na forum, bo lepiej sie upewnic niz wyrzadzic krzywde zwierzeciu
-
Oczywiście najpierw powinieneś dobrze poznać zasady hodowli i utrzumania swojego zwierzaka a dopiero potem go kupować. Pokazujesz, że jesteś nieodpowiedzialny. Najlepiej kup książkę Alicji Papiór "Agama Brodata" - tam znajdziesz wszystko na temat pogona vitticeps.
P.S. Nie zauważyliście, że trochę odbiegliśmy od głównego tematu??
-
P.S.
... nie zauwazyles ze napisales to samo copoprzednicy???.........
-
nie pier***lcie ze jestem nie odpowiedzialny, bo gadalem z kolesiem od ktorego kupilem agamy i powiedzial ze wystarczy REPTI GLO 5,0!!
a agamy kupowalem w biofilu wiec juz sie zamknijcie, bo zdaje mi sie, ze SUŁEK ma wieksza wiedze niz wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
czlowieku za ten text powinienes dostac BANA automatycznego. Zreszta powiadomie kogo trzeba;)
-
swietlowki zoomed moga byc 5.0 podobno. Tylko tej firmy ponoc.....
-
Mówisz, że jakiś gość Ci tak powiedział, ale gdybyś się dobrze znał i interesował się swoim przyszłym zwierzęciem, to byś wiedział, że gada bzdury.
Ja np. jeszcze nie mam Agamy Brodatej, ale przeczytałem o nich książkę i odwiedziłem mnóstwo stron na temat Agam i jestem pewien, że jak zwierze będzie u mnie, to będzie mu dobrze i nie będzie czuło się źle i niebezpiecznie!!!
-
zamykam wątek
Za używanie niecenzuralnych wyrażeń zamykam wątek - może nawet zostanie potem skasowany.
The_Answer - jak nie umiesz kulturalnie, to w ogóle się nie wypowiadaj.
Silent_Dragon - podpisując się pod takimi słowami to tak jakbyś sam ich użył - podpadasz.
kryzys - też sie hamuj nawet jak cię prowokują.
Przekleństwa panowie nie powodują że wasza wypowiedź jest cenniejszą uwagą hodowlaną od innych, wręcz przeciwnie, czyżby to były jedyne wasze argumenty?
pax