ale jazzzzzzzzzda, bijcie się. a co z Biofilową 'szuflandią'? ja ten sklep bardzo cenię i polecam i jeszcze nidgy nie słyszałam żeby ktoś skarżył się na młode gekony i inne trzymane tam w pudełkach jak po lodach. zauważył ktoś je?
Wersja do druku
ale jazzzzzzzzzda, bijcie się. a co z Biofilową 'szuflandią'? ja ten sklep bardzo cenię i polecam i jeszcze nidgy nie słyszałam żeby ktoś skarżył się na młode gekony i inne trzymane tam w pudełkach jak po lodach. zauważył ktoś je?
zwierzęta trzymane w takich pudełkach sa w pomieszczeniu o stałej, odpowiedniej temperaturze. (to do posta Mimi)
pepre niema co sie przejmować, itak będą mówić to co będą chcieć i nawet jakbyś miał racje to itak ci jej nie przyznają ...
właśnie wszyscy oskarżają innych, a ciekawe jak sami przetrzymują zwierzęta.
Ps. Doktorze Robercie może pokażesz nam zdjęcia swoich 10 regiusków w jakich są terrariach ?
aha... a gdyby chcialy lnieć to o co się"""otrą"""?
W sklepie to co innego... bo się po jakims czasie sprzedadza i przestaną "męczyć" ale w hodowli?:-/
a tak z innej beczki, dla poprawienia humoru.
mimi, czy mm88@o2.pl w twoim adresie email, ma cos wspolnego z rokiem urodzenia? np, 1988?
i czy wreszcie nauczysz sie pisac pełnymi zdaniami, czy musisz kazda swoja nowa mysl pisac jako nowy post?
To nie jest hodowla one też są przeznaczone na sprzedarz. Powiem ci, że te wężyki mają sie lepiej niż w nie jednym sklepie. On mają aby troche przestrzeni, a w sklepie gdzie mieszkam około 170 cm teaniure wpakowali w takie małe terra i wsadzili jej pojemnik z wodą wielkości 3 zakrętek od słoika.
Tak sam widzialem pytona tygrysiego który sie w terra nie mieścił.... przykry widok.
Tak, to rok urodzenia i co z tego? Ja ten podpis zrobiłem nie dla tego żeby więcej ludzi do mnie pisało czy coś takiego tylko po to żeby nie było nieporozumień ze jestem hamski i nie odpisuję na maile.
Czytam wypowiedź i odpisuję, czytam następną i też cos piszę do niej.... poprostu nie mieszam w jednym poscie wypowiedzi do róznych osób o różnym celu.
Faktycznie... potwornie się uśmiałem... :-/