Re: Pytanie BARDZO glupie, ale zastanawiajace
Cytat:
Walter: nie mam potrzeby testowania moich pajakow na okolicznosc wytrzymalosci na roznie substancje, nie mam w sobie malego sadysty.
... na zartach sie nie znasz? :)
Ale warunki, ktore opisales tam, gdzie chcesz przeniesc pajaki faktycznie z lekka zakrawaja na "sadyzm" :)
Od malej ilosci dymu napewno szlag ich nie trafi, nie wiem natomiast, jak beda reagowac na wieksze ilosci mieszanych dymow (i wole nawet nie wiedziec).
Sam pale (i to niestety nalogowo) - czasami lubie sobie tez dmuchnac i konkretnego skreta :) - tyle, ze wlasnie wychodze na balkon a w zime na korytarz - nikt mnie do tego nie zmusza ale smrod w chalupie jest niemozliwy.
Pajaki i kot chyba nie maja nic przeciwko temu, ze mieszkanie jest strefa "niepalaca".
Znam sie :>
warunki nie beda az takie zle, po prostu chcialem pokazac, ze lubie urozmaicenie :D, bo ilosci nie beda az takie ogromne.
Tylko ze bedzie mi glupio gdy bede mowil ludziom zeby nie palili u mnie bo pajaki...ale pocwicze przed lustrem.
A tam głupio... Powiedz, że to są niesamowicie drogie i cenne zwierzęta, na które za dużo kasy wydałeś aby ryzykować jakiegoś dymka przy nich ... :P
To jest pomysl.
Odegram maly teatr: rozbiegane oczy, szata plugawa, wlos rozwiany.
Zostane uznany za wariata, ktoremu lepiej ustapic i spokoj ;>