chcesz atrax adres jest to w radomiu tam gdzie jest supermarket billa i na targu.wiesz gdzie to jest?nie wiem jak ci dokładnie opisać......
Wersja do druku
chcesz atrax adres jest to w radomiu tam gdzie jest supermarket billa i na targu.wiesz gdzie to jest?nie wiem jak ci dokładnie opisać......
ej wy przecież to ja masters punkers a potem bizkiters nie wiecie że to ja?
zwrótcie uwagę na to że kończy się wszystko na ers-bo ja takie lubie ksywki!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem że mnie nie nawidzicie za to ze wymyślam głupie historyjki...........ja tam was lubie!!!!!!!!!fajni jesteście!!!!!!!!!!!!
bizkiters ile ty masz lat? bo nie pamietam na jakim etapie dorastania dzieci maja wyimaginowanych przyjaciol itp
hehe. Tak byślałem że to ty jesteś punkersem, tylko on wymyśla takie chistorie. hehe. Ale przynajmniej to coś innego niż... muj pajak zapjęczynował wejście do kryjówki i niezjadł podwieczorku i kolacji, chyba mi zdechnie pomocy!!! hehe.
czesc
Witam Punkers !! może wymyślisz jakąś inną nową histroryjke bo tą z tym ptaszorem który zabil mysz i która została zawinięta w pajęczynke (spleśniała) w chłodej piwnicy nie zapomne do końca życia :] buehehe, albo tych dowcipów o ptaszorach :)) :p
pozdro
tak z drugiej strony to bylbym w stanie uwierzyc w ta historyjke.....Juz nie raz slyszalem o tym, ze wlasciciel sklepu wyjezdza a zastepuje go ktos zupelnie przypadkowy. Taka sobie przypadkowa osoba mogla naczytac sie o "krwiozerczych bestiach" co zabijaja wszystko co stanie im na drodzie no i podac ot tak "malutkiego" szczurka.
heh najpierw odpowiem na pytanie alice-alice ja jestem młody i mam 13 lat
spoko panowie jeszcze wymyśle jakąś historyjkę o ptaszorach i kawały hehe a pamiętacie jak ptasznik mnie ugryzł i opisałem ten żart?hehehee
czesc
dawaj jakies dowcipy ;) bo jak wtedy przeczytalem ten twój o 2 ptaszorkach przy pelni księżyca to plakalem - tylko nie wiem z czego ? czy z śmiechu czy z .... ?
pozdro
ja nie zapomne jak dziewczyna napisała post,w którym żaliła się, że pterinohilus murinus uje..ł ją w tyłek...hehee