Nokeg, zapraszam do mnie :). Chyba jeszcze nie miales na reku doroslej A. geniculata :D
Wersja do druku
Nokeg, zapraszam do mnie :). Chyba jeszcze nie miales na reku doroslej A. geniculata :D
no niemiałem nawet swojej bo poco ma mnie dziabnąć:-) ale tylko gdybym miał okazje to bym przeszdł, wogóle zobaczyć te wszystkie pajączki jakie masz, takie moje małe marzenie:-P
ja tez z checia bym sie wybral ;) :P:P
Zapraszam, naprawde sie nie ukrywam przed ludzmi. Ale moze nie teraz, wolalabym, aby ludzie nie ogladali pralki na srodku pokoju i wszedzie porozkladanych plytek do lazienki... Piernicze sie z remontem juz ladnych kilka tygodni. Ale po remoncie i sprzataniu zapraszam, Wroclaw ladne miasto :).
heh tez bym sie wybral:P
Awi - moze otworzyc cos w rodzju "mini zoo" ? :D pobieranie opłat itp ;)
a dla mnie jako pomyslodawcy wstep wolny :P:P
a na powaznie...
nokeg to wybierzemy sie kiedys razem do Awi :D:D:D:D:D
jasne nawet dziś:-)
Avi-może zainstalujesz sobie kamerke z widokiem na wszystkie pajączki i każdy wyśle smsa pod numer jakiś tam i bedziesz zbierała za to opłaty:-) tylko niewiem jak to sie robi:-)
moj vagansik jest po 4 wylince:)i jak do tej pory jest bardzo zlosliwy:)rozrabia od malego:p :p-ciagle wspina sie po sciance pojemniczka:)"paskudka" sie nudzi no a smithi....jest bardzo spokojna:)pozdrawiam cieplutko.no i sama chetnie wpadlabym do Wroclawia:)
hehe Awi - chyba będziesz miala wielu gosci :P:P
Rammstein, i tak mam... Ja jestem gadatliwa, jezeli chodzi o historie i pajaki, tak wiec nie wim, kto z nas bedzie bardziej zmeczony: ja czy moi goscie :P. A co do mini - zoo -> powciskam wam po pajaku, zaplacicie i po sprawie :D:D:D.