Rowniez przylaczam sie do swiatecznych zyczen. Wesolych, szczesliwego, milej zabawy Sylwkowej ;).
Wersja do druku
Rowniez przylaczam sie do swiatecznych zyczen. Wesolych, szczesliwego, milej zabawy Sylwkowej ;).
Ooooj, najlepszego!
Przylaczam sie do zyczen!
Zycze wszystkim 0 komerchy w TV i zadnych reklam dosi po promocyjnych cenach oraz powtarzajacych sie filmow i programow, milej atmosfery i spedzenia swiat z przyjaciolmi... pamieci o najbiedniejszych i o tych, ktorzy potrzebuja naszej pomocy. Wielu sukcesow w dziedzinie terrarystyki i aby ten sylwek byl 100x lepszy od poprzedniego i 100x gorszy od nastepnego :]
Atrax
Wesolych Swiat i obfitego w ptaszniki Nowego Roku :)
Jest mi smutno, piatek, weekend, sucho pajakom w terrarium, a ja musze na nadgodzinach zostac :( Kupie agresywnego murinusa dla mojego szefa :/
e tam murinusa - kup jakas Poecilotherie :P
Wszystkiego Najlepszego samych wspaniałych chwil spędzonych w gronie najbliższych:) (oczywiście pajączków) hehe dużo prezentów dla Was, no i wielu dla naszych "małych" przyjaciół:D
Dolacze sie i ja :). Wrzystkiego najleprzego zeby te swieta byly wyjatkowe dla was i waszych podopiecznych aha i nie zapomnijcie pogadac z nimi :). A Tobie Rammstein zycze zeby Ci sie wrzystko dobrze ukladalo i zebys byl szczesliwy :)