Baku, ale wszystko ma swoje granice.. prawie każde słowo w Twoich postach zawiera chamski błąd. Chyba że jesteś dysortografem lub cierpisz na inną tego typu chorobę, jeżeli tak to zwracam honor!
Wersja do druku
Baku, ale wszystko ma swoje granice.. prawie każde słowo w Twoich postach zawiera chamski błąd. Chyba że jesteś dysortografem lub cierpisz na inną tego typu chorobę, jeżeli tak to zwracam honor!
Baku mylisz sie, dla tych ktorzy wiedza jakie "rz" powinienes napisac taki teskt poprostu ciezko sie czyta. niektore slowa musze sobie powiedziec na glos zeby zrozumiec o co chodzi- bo w wymowie nie ma dopiero roznicy :)
PS nie ma dyslektykow tylko nieuki co zasad w podstawowce sie nie uczyli :))
mi to nie przeszkadza zbytnio, nie mam problemu ze zrozumieniem...
wracajac do tematu gniazd - moja ornata zrobila gniazdo w dolnym rogu i jest cale pokryte ziemia, zupelnie jak w innych przypadkach..
zauwazylem rowniez zaczatek nowego gniazda w gornym rogu z kilkoma kawalkami podloza. czy wasze poecilotherie tez robia po 2 gniazda??
Jak dla mnie, to to jest dyslekcja, a z dyslektykow sie raczej nie ma co smiac... bo oni nawet jesli wiele czytaja, to maja problemy z pisaniem roznych wyrazow i zawsze beda pisac to swoje "ktury". Baku - mi to specjalnie nie przeszkadza, bo domyslam sie, ze masz dyslekcje, ale jak chcesz, to mozesz pisac swoje posty w wordzie i wklejac je na forum. Niektorzy juz tak robili. Zrobisz co zechcesz, ale wtedy nikt na forum nie czepialby sie za ortografie i nie byloby off topicow.. bo co jak co, ale watek o Poecilotheriach nie jest dobrym miejscem dyskusji na temat ortografii, wiec zamykam go.