spoko dzienki nie martwie sie głowa to pewnie to czrne nie martwie sie nastepnym razem zabije męde
Wersja do druku
spoko dzienki nie martwie sie głowa to pewnie to czrne nie martwie sie nastepnym razem zabije męde
Może przebywać tak długo, aż np. przekształci się w muchę. :) Tymczasem możesz podać pajączkowi drugą, ale uprzednio pobaw się w kata i odrąb/zmiażdż jej łepetynę.
Aha - tutaj znajdziesz masę przydatnych informacji. :]
oo dzienki:D
to znaczy ze moze niejesc do 2 wylinek nic??
ale mam teraz głupie pytanko.... jak sie przykleiła (martwa piinka) tzn chodzi pająk a raczej stoi w miejscu z nią to znaczy ze ją je?????:D
Alez skad. To seks oralny.
BOZE pytam sie bo jestem kurde początkującym ;( ale jesteście kurde..heh seks oralny........... pajączek sobie przegryzie sam tą larwe czy musi być specjalnie przecięta główka??????
i sory że tyle postów idzie...ale POMUŻCIE mi :)
zastanow sie troszke, w dzungli ktos biega ze scyzorykiem i im przecina ?? ja rozumiem ze mozna byc nie kumatym ale zeby do tego stopnia, wspolczuje Twoim rodzica, a wiesz skad sie biora dzieci ??
bociany przynoszą kuwa
heheh .... a tak apropos świerszczy. jak nie możesz dostać mączniaków w zielonej to cho do mnie dam ci kilka, mam ich troszkę