Baku, a jak tam generacja Pudzianowskich wsrod Twoich Brachypelm?
Jak sie zakonczyl eksperyment ze sterydami? Z ciekawosci pytam, nie bylo mnie tu troche.
Wersja do druku
Baku, a jak tam generacja Pudzianowskich wsrod Twoich Brachypelm?
Jak sie zakonczyl eksperyment ze sterydami? Z ciekawosci pytam, nie bylo mnie tu troche.
a no napisałem juz o tym :]
ogulnie to lipa bo poczytałem dokładniej o układzie mięśniowym i wysżło mi nato ze przyrost mięśni byłby letalny :[
pajączki mają niestety system pułchydrauliczny ( myślałem ze mają standardowy a jednak nie :[ ) i w momencie wzrstu mięśni wzrastało by siśnienie kontrolujące prostowanie kończyn a więc by nie mogły chodzić :p
ale nie zaszkodzi dyskutować , moze wkoncu coś z tego wyniknie ,,,
no teraz to mi się Baku podejscie podoba :)))) bo wcześniej wyglądało na to że jakbyś tak na chama chciał wcisnąć nowe określenie.A dyskutować zawsze można ,śledzę takie wymiany zdań i za dobrze to się one nie kończą hihihihi
no wiesz :P trzeba czasem powiedzieć dosadnie aby emocje ruszyły :P
ja nikogo nie zamiezam zmuszać do moich poglądów ale przekonywać czemu nie :P:P
zresztą sam jestem " plastyczny " i jak ktoś udowodni ze sie myle gdzieś to sie dostosowuje :P
jak dla mnie straszny zamet z tym slownictwem, sam zawsze uzywam "L" do okreslania wylinek, choc zdaje sobie z prawe z bledu.. ide chyba po najmniejszej lini oporu, i tak wszyscy wiedza o co chodzi. To samo sie odnosi do pojecia wylinki imaginalnej i innych terminow.
Wiem jedno jesli zobaczyl bym w ofercie tekst dajmy na to "sprzedam postembriony czegos tam.."
pomyslal bym ze na forum zaczyna sie handlowac Alienami lub twarzołapami (alienami przed wylinka imaginalna)
...hehehe brzmi jak text z SF