pozytywnie
Wersja do druku
pozytywnie
Rdza wstawka o koleżeństwie miała służyć pogkreśleniu mej nieobiektywności :)
W poście wyvernona przeszkadza mi określenie "panienki" i radośc z cudzej niewiedzy. Sprzedawca powinien być profesjonalistą (co ja tam w takim wypadku robie? :) ) ale nie oszukujmy sie nie można być super znawcą wszystkich tematów okołozoologicznych.
To luz. Masz racje - jestes nieobiektywny ;))))))))))
Rdza już Cię lubię :)
To się chwali, ze chociaz ktos ze sklepu zagląda na forum i jest żądny wiedzy. Oby tak dalej. Pozdrawiam. ;) Heh, moze tez wpadne w odwiedziny? :]
Hari siedze tu od ponad miesiąca i chłonę wiedzę. Na ostatnie spotkanie terra nie udało mi się niestety dotrzeć ale na następnym będę :) Zapraszam serdecznie do odwiedzin - czegoś się nauczę :)
PS W gadach szybko się zakochałem (ale przy naszej pytonicy którzby się nie zakochał :) )
No prosze, jaka dyskusja rozgorzala.... pozytywnie, bardzo pozytywnie:)
I wlasnie o to chodzilo:)
Troche polemiki i zwierzakom sie polepszylo... i to najwaznejsze:)
Pytonica faktycznie jest fajna , chcialam ja kupic ale niestety za drogo:( Bylam w Tym sklepie pare razy i nie spotkalam sie z nie milym traktowaniem klienta , dziewczyna z ktora rozmawialam miala pojecie o legwanach ,mozna bylo porozmawiac:) Z Toba tez sie milo rozmawialo wlasnie o pytonicy:) A na nastepnym spotkaniu terrarystow musisz byc:)
Miło mi :) Nasza ślicznotka (pytonica - jeszcze bezimienna :) ) jest naprawde cudo. Szczególnie, że od paru dni zaczęła się prezentować publiczności. Obcowanie z nią to czysta przyjemność.
Mam nadzieje, że na następne spotkanie już dotrę - gdybym wiedział, że bawicie się tak długo dotarłbym już na ostatnie :)
Miło mi:)
Jedna sprawa: byłam dzisiaj w tym sklepie i ten legwan czarny łaził po jarzeniówce, bo czym jak mnie zobaczył to chciał zwiać i zwalił się na ziemię. Trzebaby jakąś gałąź mu dać, bo tak to się ślizga a widać, że lubi się wspinac:) Ogólnie jest bardzo sympatyczny, tylko ciamajda.