spko tylko moim zdaniem ten temat za bardzo nie dotyczy tego co jest w stanach akutrat guzik mnie to obchodzi bo tamtym zwierzakom ja niestety nie pomoge a tym moge ,wiec ruszmy sie i chodzmy tam !! i zrobmy z kolesiem pozadek
Wersja do druku
spko tylko moim zdaniem ten temat za bardzo nie dotyczy tego co jest w stanach akutrat guzik mnie to obchodzi bo tamtym zwierzakom ja niestety nie pomoge a tym moge ,wiec ruszmy sie i chodzmy tam !! i zrobmy z kolesiem pozadek
Mam nadzieję, że uda Nam się w końcu "skrzyknąć" i coś z tym zrobić. Jak to mówią "tam gdzie ludzi kupa i Herkules dupa". Niech ktoś zaproponuje termin, sposób dzialania i kto chciałby pomóc, niech się zadeklaruje (no i oczywiście Ci, którzy mogli by je zabrać do siebie). Ja mogę pomóc od strony weterynaryjnej (moja znajoma weterynarz z Legnicy kończy specjalizację z egzotycznych i jest w tym na prawdę dobra - ostatnio złożyłyśmy nawet połąmaną łapkę małemu gekonikowi lamparciemu, założyłyśmy gips i się zrosła, nie mówiąc już o agamie brodatej, zagłodzonej prawie na śmierć - była zabawką dziecka, a że nie jadła i ustał metabolizm, to nikogo nie obchodziło - dobrze, że się udało, ale ona była już jedną nogą na tamtym świecie). Czekam na propzycje. Mam nadzieję, że będzie Nas dużo.
Pozdrawiam
Sylwia
no ja na pewno sie na to pisze postaram sie dopasowac do jakiegos terminu najbardziej odp mi w sumie jakis czwartek albo sobota wjezdzamy tam i robimy pozadek ja moge zabrac cos do siebie a pomoc weterynaryjna moze sie przydac:D takze ludzie piszcie i decyducie sie bo zwierzaki czekaja na nasza pomoc !!
ja tez sie pisze.... najlepiej sobota
no i ja tez tylko dermin ustalcie
Nowiec , tak u nas tak jak Furus pisal to bedzie kilka osob z lubina wiec my mozmy przyjechac w sobote dajmy na to o 11 do legnicy dobrze by bylo zeby ktos po nas wyszedl i w kilka-kilkanascie osob sie tam bujniemy to co ?? moze byc ta sobota ??
Możemy wyjść po Was na dworzec. Sobota jak najbardziej pasuje, tylko jeszcze jedno pytanie - kto weźmie zwierzaki?
byliscie juz tam?? jak nie to ja sie pisze na to moge wziasc jakiegos zwierzaka, najlepiej weza bo to akurat hoduje dla mnie termin kazdy moze byc bo mieszkam w legnicy pozdro
To ja z Furusem i kilkoma innymi osobami z Lubina mozemy sie zgadac nalepiej by byla jakas sobota albo zaraz po swietach ... podjacie termin i godz. my po prostu przyjedziemy i moze byc pod pksem ... ja moge wziasc kilka zwierzakow mam gdzie trzymac i mysle ze zapewnie i pomoc i dobry byt :D pozrdo jelsi chce sie ktos blizej dogadac to gg 2411599
Nie bardzo rozumiem... Chcecie zwierzaki odkupic, czy po prostu wejsc gosciowi do sklepu i mu je ukrasc? Jezeli to pierwsze, to napedzicie mu kasy i on znowu to zrobi. Jezeli to drugie, to bedziecie w o wiele gorszej sytuacji niz on. Napad, kradziez i rozboj sa o wiele bardziej powaznymi sprawami, niz przetrzymywanie zwierzat w zlych warunkach... Nie lepiej zawiadomic policje?