act idz sie leczyc
Wersja do druku
act idz sie leczyc
handlowałem z Myszą chyba 2x(albo więcej) i nie mam żadnych zastrzeżeń do niego jako do partnera w interesach. poprzyj swoje oskarżenie jakimiś konkretami, bo tak to trudno uwierzyć...
Dołączam się do obrony Myszy (chociaż nie znam go za bardzo to nie wydaje mi się żeby był winny jakiegoś świadomego oszustwa). A ty Act zanim znowu wyskoczysz z równie genialnymi pomysłami to albo pomyśla dwa razy albo zmień miejsce zamieszkania bo Jaworzno znowu jest oczerniane przez jakieś nie do końca usprawiedliwione skargi.
Act pewnie tera zaszyl sie w swoim choym umysle, ma juz nowy login na forum, i sam na gielde nie przyjedzie, bo myslal ze jak kogos nazwie oszustem to wszyscy mu przyznaja racje, a tu rybka .... wiec act jest to czytasz, to powinienes zargumentowac swoja wypowiedz a nie walic w ciemno, widac ze z toba cos nie tak
haha i act zniknął bez sladu:/
A czemu mysza1983 i act maja tego samego ip ??
mi to tam wali ja z mysza robilem zajebiste interesy wszystko wporzadku i wogule na nastepniej gieldzie sie pojawie i bede bonil myszy piesciami i zebami...
jakie takie same ipeki... chyba jestes ślepy, nie chce mi sie tłumaczyć całych zasad działania php i sieci, ale jak coś piszesz to myśl... to nie boli
dzięki wszystkim za poparcie
moze takie mysza1983 (192.168.1.---) act (192.168.1.---) tak na prosty rozum jestescie z innych miast wiec nie ma takiej mozliwosci chyba ze chciales na sile zwrocic na siebie uwage forumowiczow i zobaczyc ile osob CIe na forum popiera taka forma samodowartosciowania, ale oczywiscie moge sie mylic jezeli tak to przepraszam.
Drogi morisku ,Mysza 1983 byl wtedy w pracy w mojej firmie to ja go powiadomilem że ktoś go w necie oczernia mnie zaś o tym powiadomil vorax.
Dlatego własnie jego pierwsza odpowiedz jest pisana z mojego kompa.
Pozdrawiam i gratuluje wyobrazni.
Witold Plucik