-
Re: Fasciata L 4 ....
Wielce szanowny Expercie Migawa :)
JA SPRZEDAJĘ
choćby dlatego ze nie muszę słuchać utyskiwan pseudoekspertów ogladać 50 postów z marudzeniem nie ta cena nie ta wielkość itd. Komu nie pasuje towar bądz jego cena poprostu nie kupi.Jaki jest koń każdy widzi.
Oczywiście zapraszam na wymianę doświadczeń na giełdę na Świętochłowicach :) Myslę ze do naszej dyskusji chętnie dołaczy się Seba. wymienimy sobie także nasze poglądy na temat stanu zdrowia naszych pupilków
co to jest Fasciata? z ciekawości zapytam? bo z takim gatunkim się nie spotkałem???
-
Ja też sprzedaję na allegro i chętnie się z szanownym znawcą "Migawą" spotkam w celu pokojowej dyskusji o pająkach. Sobota 19.03 Świętochłowice. Zapraszam, będzie oprócz mnie jeszcze paru idotów z allegro: Zgrzewa, Seba, Avicularia i paręinnych osób. Myślę, że z łatwością nas zakasujesz swoją wiedzą i doświadczeniem. Do zobaczenia w sobotę.
-
Poecilotheria fasciata
Witam wszystkich głowiących się terrarystów!
Temat jaki został zadany jest doprawdy trudny. koncepaji tyle ilu romówców!
Co jeden to ma lepszy pomysł. Głowią się, dywagują... zupełnie jak nasz sejm. Polacy mają to chyba we krwi. A jest nad czym. Temat poważny: cena FASCIATY i to L4. Prześledziłem posty. Startujemy od 40 , jak na dobrej aukcji, 50 kto da, kto? O i jest 50, no teraz to lawian 60, pojwia się nawet 70. No i prosze! Cena prawie podwojona. Niebywałe! co za jednogłośność i ogólne znawstwo terrarystów!
A wystarczy zerknąć w jakakolwiek poważniejszą ofertę (np moja), ewentualnie ekstrapolować lub interpolować (no to przyznam wyzwanie) i cena gotowa. Nie podam jej. Pozostawiam to zadanie młodym terrarystom. Łamigówka na pół tygodnia.
Co do jakości zwierzaków sprzedawanych na allegro to faktycznie czasem jest gniot. Ja i Zgrzewa sprzedajemy tam także i zapewniam, że nasze zwierzaki są w jak najlepszej kondycji. Jeśli ktoś wątpi pyszcząc zza monitorka paluszkami ukryty gdzieś głęboko w swej żyjni to zapraszam na giełde w Świętochłowicach. Możemy podyskutować.
I jeszcze jedna rada. zamiast zajmować się pieprzeniem głupot i rozpisywaniem bele-posta w tasiemiec brazylijski spróbujcie się czegoś nauczyć bo nikt nawet nie podał nazwy rodzajowej tego pajączka. Rzeczy takie jak jego przynalezność do rodziny, czy pokrewieństwo z innymi, tryb życia to pewnie czarna magia. Krew mnie zalewa jak młodzi pyskacze-znawcy piszą do mnie i pytają o cytuję " ptasznika vegas" lub 'laśodore" czy "lacidore" nie mówiąc już o bardziej skomplikowanych nazwach.
Pozdrawiam
-
Oj powiało znawstwem powiało! od razu widać eksperta. Ja mam zwierzaki na allegro i jeśli są chore to zapraszam w Świetochłowicach. Taki mentor jak Ty m oze mi pomóc ocenić ich stan zdrowia... mozęnawet uleczy te z allegr. chcę zebyś przejrzał wszystkie... około 2000. Pozdrawaim.
-
Czy ja nie miałem na myśli wasze aukcje na allegro !
Mi chodzi o ludzi którzy kłamią w żywe oczy . .
Nie wiedomo co ci wyśle jakiś matoł w paczce . .
Jest też bardzo prawdopodobne że zamawaiając coś na allegro moge otrzymać paczke z cegłą . .
Tak to jak coś sie kupuje na allegro to patrzy sie na liczbe wysłanych i dobrze prosperowanych paczek które potem odbiorca ocenia na forum.
Wy może nie jesteście jak inni. Ja tak wcale nie uważam.
Jeśli kogoś z was uraziłem to przepraszam. I nie mam zamiaru tłumaczyć sie wam na giełdzie jeżeli nie powiedziałem nic co mogło by was urazić.
Chyba że to jest wasze podejście do tej sprawy. .
A jeśli chodzi o moje posty
To one nie są wcale gupie . .
Bo chyba że wy tak sądzicie to się bardzo z tego ciesze :\
Uszanowanko
Nara
-
Szkoda, że nie chcesz się spotkać i podzielić się z nami swoją wiedzą. Mógłbyś też pokazać swoje zdrowe zwierzęta.
Wiesz co JeRy na allegro to oni dają jakieś chore pewnie zwierzęta . .
Tak naprawde to jeśli chcesz kupić od dobrego hodowcy to zapłacisz z 70 zł.
Nazar kto sprzedaje zwierzęta na Allegro ?
Ci so sie na nich nie znają !!!
A to są dla przypomnienia Twoje posty. Oczywiście według Ciebie nikt nie powinien się poczuć urażony.
-
Ja sprzedaje na allegro w okresie wiosenno-jesiennym. Chyba jestem idiotka :D:D:D:D. I sie nie znam :oD.
Pozdrawiam.
-
Ja nie hoduje pająków !!!
Więc jeśli chcesz się spotkać to tylko pogadać chyba na temat allegro :D (żart)
Zakończmy już tą kłutnie i zmiany w przemyśleniach
Jak chcesz to się możemy na giełdzie spotkać tylko mi się nie chce !!!
-
Rozumiem Cię Migawa, jesteś zajęty swoją hodowlą zdrowych zwierząt i nie chce Ci się spotykać. A mi znowu tak bardzo nie zależy, chciałem jedynie zobaczyć szesnastoletniego człowieka, który tak dobrze zna się na terrarystyce. A o allegro pewnie też wiesz mniej więcej tyle samo co o hodowli czegokolwiek. Tylko zza swojego komputera jesteś mocny i wypisujesz bzdury.
-
Proponuje zakonczyc temat;) Belial chlopak sam napisal ze przeprasza tych co urazil. dajcie mu juz spokoj.