Czy dowas przyszła odpowiedz o rezerwacjistolikow? bo ja dawno napisalem na
plucik@poczta.fm w sprawie rezerwacji stoilka i niedostalem do teraz odpowiedzi
Wersja do druku
Czy dowas przyszła odpowiedz o rezerwacjistolikow? bo ja dawno napisalem na
plucik@poczta.fm w sprawie rezerwacji stoilka i niedostalem do teraz odpowiedzi
A gdzie jest ta "Tawerna" bo ostatnio szukalismy jej i szukaliśmy .... , aż nam się znudziło , tym razem niech wypad tam będzie jakoś zorganizowany ! bo jak pytaliśmy się innych ludzi gdzie ta Tawrna to nik nie wiedział ... :-(
"Istotnie , obawa śmierci jest najkomiczniejszym zludzeniem jakiemu od tylu wieków ulega ludzkość . Dzicy boją się pioruna , huku broni palnej , nawet zwierciadła , a my , niby cywilizowani , lękamy się śmierci !" - B.Prus "Lalka"
Beda pajaki, gady i wzsystko, czego dusza terrarysty zapragnie :D.
Będę napewno!!! :D Tym razem nie przepuszczę takiej okazji i wkońcu pojawię się w Świętochlowicach!!!! ]:->
Wszystko na to wskazuje,ze sie w koncu pojawie w gronie skomnej ekipy z Wrocka..
witam
czy po rezerwacji stolika na giełde dostaliście jakiegoś maila z odpowiedzią ?? napisałem 2 albo 3 maile i nie dostałem nic spowrotem :(
"Rezerwację stolików proszę kierować na plucik@poczta.fm ,przy okazji przepraszam wszystkich którym jeszcze nie odpisalem że potwierdzam rezerwacje ."
Czytajcie dokladniej posty....
Wysłałem wszystkim potwierdzenie rezerwacji stolików jeżeli nie dotarly to znaczy że nie dotarlo do mnie zamówienie.
Dotychczs zamówiono 80 stolików a jeszcze dochodza ciągle nowe.
Pozdrawiam i zapraszam
Plucik Witold
Nie dostałem potwierdzenia ... Wysłałem jeszcze raz..
ale jzu nie umiem sie doczekac do tej soboty...
mama aparat cyfrowy to zrobie zdjecia i podam puzniej link
Pozdrawiam PA