żadnych problemów, pewnie nawet nie zajmą się tym.
powyżej 250zł to inna sprawa, ale tak to po prostu jesteś kilka piw do tyłu i nic nie poradzisz...
Wersja do druku
żadnych problemów, pewnie nawet nie zajmą się tym.
powyżej 250zł to inna sprawa, ale tak to po prostu jesteś kilka piw do tyłu i nic nie poradzisz...
Poza tym 25 zł za chromatopelme??? jakos strasznie tanio. Taniość widze taniość.
nom 25 zł to cena okazyjna ... kiedyś mantid miał chromatopelmy w tej cenie nimfy 2 i L1.. załuzje ze tylko jedną sztuke kupiłem wtedy
Hmmm, musze przyznac iz goscia troche nastraszylem i... :P napisal i mowi ze odda mi to co wplacilem na konti i nawet odda kase za rozmowy :P lol, zobaczymy co z tego bedzie ale wydaje mi sie to zbyt kolorowe zeby bylo prawdziwe.
wg mnie nie będzie z tego nic, bo on chyba dobrze wie, ze straszyć to sobie możesz i tylko tyle:/
od mantida kupiłem 2 lata temu niecałe 4 chromy po 25zł i teraz są już dorosłe:)
niecałe 4 chromy ? to co kupiłes 3 chromy i głowotłów z odwłokiem bez odnózy ? :P :P :P
moim zdaniem to tez nic z tego chłopie, gadac to ty sobie mozesz i tyle, nic gadaniem nie załątwisz, jak nie masz pisemnego potwierdzenia to nigdy nikt ci na slowo wierzyc nie musi, i ty jemu tez nie wierz. albo załatwiaj to jakos drogą prawną, albo bierz 40 WRów i wbijaj tam do niego, jakby mnie ktos wychu*** to po 2-gim tel juz do niego sie pociągiem przejechał z z kumplami, w końcu pociag nie taki drogi :D :D
Dobra zobaczymy co z tego bedzie. Nie zapeszajcie :P Pozdrawiam
Spox dzieki za ostrzeenie
pozdrawiam garo
shit happens.
A co myślicie o chromce L3 za 50 zl ? Drogo ?