-
Re: Łysek odezwij się
kupiłem u niego świerszcze i musiałęm czekać na nie 3 tygodnie ale na forum nic nie pisałęm. Doszły. Powiedziałęm sobie że nigdy nie kupie od niego niczego i nic już nie kupie z przedpłatą. Chcę sobie założyć chodowle świerszczy domowych a niegdzie nie moge znaleść człowieka który je choduje a tylko z tych co mi wiadomo to Łysek ma domowe. Niemam wyjścia.
PS. pomóżcie mi poszukać kogoś kto choduje świerszcze domowy. robert p. choduje tylko kubańskie
-
zawsze tak jest że jak się zapytam o świerszczach to już nikogo niema
-
-
cóż mogę napisać, mnie tez Pan Łysek zignorował, na giełde nie pojechałem bo nie opłacało się mi to, a poza tym nie miałem czasu, niestety sesja zaczęła mi się strasznie późno i ostatni egzamin miałem przedwczoraj. Ale mam przygotowane wszystkie maile i rozmowy na gg z Panem Łyskiem i dziś lub jutro idę na policję oskarżyć Pana Łyska o wyłudzenie. I postaram się że jeśli będzie trzeba stawić się w sądzie to Pan Łysek będzie jeździł do KRK składać zeznania i wyjaśnienia.
Pozdrawiam wszystkich terrarystów i ODRADZAM robienia interesów z Panem Łyskiem bo jest kłamcą, ściemniaczem i nie należy mu ufać.
-
Whateva:
trzymam kciuki :]
-
no i poszło
za 2-3 tyg mam zadzwonić i się dowiedzieć kto prowadzi sprawe
-
-