Re: ktos ma cos przeciw sygnaturomsie juz nie liczy kto co wnosi
Ja dodam kilka groszy od siebie: skoro juz, Shazzy, masz te sygnaturke, to radzilabym napisac ja poprawnie... TchórzofreTki, a nie -freDki..... Oraz mam jeszcze jedna uwage - a mianowicie drugi czlon nazwy gatunkowej piszemy mala litera.
Mnie sygnaturki nie obchodza; prawie nie zwracam na nie uwagi...
fredki tez sa specjalnie napisane przez t rownie dobrze moge se napisac kuzofredki kto wie o co chodzi bedzie sie smial a kto nie wie niech sie nie czepia
Żart powtarzany zbyt długo traci nieco na śmieszności.
Marcin nadal się nie zastosowałeś; czy mam ustalić jakiś termin ostateczny ? Nie lubię działań agresywnych ale naprawdę wogóle nie jesteś reformowalny, jak chcesz korzystać ze strony to zastosuj się proszę do regulaminu który obowiązuje wszystkich.
Po co wogole ta dyskusja, to oczym rozmawiamy przecież jest oczywiste... choć jak widzę nie dla wszystkich :(
eh nook admin z ciebie na maxa:D kazde forum ma swoje guru jak widze oki zmienie sygnaturke :D jak sie podoba :D
tak na marginesie tez holernie tematyczna sygn... i jaka powazna :D
Jak mam do wyboru młodą kobiete i stare wino to wybieram zawsze wino Moje gg 3597269
Przyszedłem tu żuć gumę i skopać kilka tyłków !
Właśnie skończyła mi się guma !
sie zaczyna robic elita i reszta el ma prawa reszta niech spada cala polska mentalnosc:D
Marcin, zobacz jakie bylo to proste! Mnie osobiscie drazni gdzie wypowiedz zawiera jedno zdanie, a podpis jest niczym wypowiedz i to w duskusji gdzie jest jeszcze rozmowa tylko 2 tych samych grupowiczow to juz wogole robi balagan.
Wystarczy mala sygnaturka. Moze uznasz ze moj podpis takze jest popiepszony i czepiam sie Ciebie gdyz w podpisie mam Kameleon 3City, a w profilu dwa gatunki ktorych obecnie nie mam. Pozostawilem je dlatego gdyz mlody urzytkownik szukajac hodowcow w spisie mgogl znalesc i zapytac sie o porady hodowlane co bylo milym zaskoczeniem dlamnie ze moglem pomoc jakiemusz 15letniemu hodowcy i wytlumaczyc ze nie sa to latwe gatunki. Sa to dwa gatunki do ktorych czuje respekt i napewno do nich wroce, kwestia czasu.
Co do przepisow kazdy musi sie do nich zastosowac. Oczywiscie przepisy sa po to zeby je lamac i zdazylo mi sie czasem tez cos tu przeskrobac, ale jak ktos tu napisal "Czemu nie jezdzisz samochodem pod prad?"
Fakt (co do pierwszego akapitu). A co powiecie np. o wrzucaniu do sygnaturki obrazków? Efekt ten sam jeśli ktoś pisze dużo postów.
eh z ty mjezdzeniem pod prad to mi sie zdarza zwlaszcza jak mam kupe drogi jechac a moge se raz dwa na skroty smignac a jak mnie raz tak zlapali w kaliszu to puscili i nawet nie upomnieli mam swiadkow:P
No to za ktoryms razem nie bedzie tak pieknie. I tak samo tu. Wiec przyporzadkuj sie i toleruj to tu.
KONIEC