-
Re: CO TU SIĘ DZIEJE!?
Tak ubierzcie się w mundury i wetknijcie pałki za pas... Mysza reguły są potrzebne, ale musi być normalna forma i nie można z nimi przesadzać. Jak chcesz to stwórz sobie swój własny oddział do przestrzegania zasad na fourm.... a jakie wprowadzisz kary... chłostę, czy dożywocie?? :D:D:D:D
Akurat po Tobie to się takie sztywnego trzymania zasad nie spodziewałam.
Hmm... to dlaczego nie może być Twoja rodzina na imprezce po giełdzie???? Czyżbyś chciał łamać jakieś zasady... oj nie ładnie...
I proszę nie zrozumcie mnie źle... nie mam zamiaru wzywać do buntu i wprowadzić anarchii. Zasady SĄ potrzebne... ale czasem trzeba się zastanowić jaka forma jest bardziej na miejscu i bardziej skuteczna. Tu należy wykazać się odrobiną dyplomacji i wyczuciem taktu... niestety nie każdy został tymi cechami obdarzony przez nature... ( nie wykluczam siebie]:-> ).
-
aleście sobie pogadanke zrobili :> jak mi sie nie podoba tytul posta to go nie czytam, jak wam sie nie podobaja tutejsze zasady to idzcie na terrarystyke.pl...posiedzcie tam troszke i sie dowiecie co to jest gestapowska dyscyplina hitlerjungen :>
-
możesz przytoczyć przykład i powiedzieć konkretniej o co chodzi??
-
też bym się chętnie dowiedział ;-)
-
Double napisał(a):
> posiedzcie tam troszke i
> sie dowiecie co to jest gestapowska dyscyplina hitlerjungen :>
>
http://devil.cord.nu/hahaha.gif
-
uważam że Hania przesadziła, to juz mogło być dla kogoś przykre, ja naprzykład mam złe wspomnienia z forum na tej stronie ale nigdy nie twierdziłem że tu panuje stalinowska dyscyplina komsomołu
;-)
-
KORSAKOW jak Ci sie nie podoba to dowidzenia... nikt Cie nie zmusza do czegoś czego nie lubisz
-
oczywiście że nikt mnie nie zmusza, pisuje zarówno na tcp jak i na tp i nigdy nie twierdziłem i nie twierdze że na którejś z tych stron moderowanie jest lepsze czy gorsze, po prostu jest i do jego istnienia trzeba się przyzwyczaić,
ale teraz troszke z innej beczki bo widze że rozmowa jak zwykle skręca na stare tory prowadzące do nikąd... czyli "tp vs. tcp"
uważam też że polemika na temat wyższości tcp na tp lub odwrotnie przypomina debate o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocnymi. Dyskusje te pełne są emocji często padaja nieprzyjemne słowa, uważam że to naprawde niepotrzebne. Sam na własnej skórze doświadczyłem tego że świat internetowej terrarystyki jest bardzo podzielony, odkąd zostałem moderatorem forum legwan zielony na tp, dostaje "ciekawe" e-maile, jestem wyzywany przez GG itp, naprawde nie wiem czym zasłużyłem sobie na taką antypatie ze storny forumowiczów tcp.
Mnie nie intereuje konflikt między tcp, a tp, nie zamierzam porzucać żadej z tych stron, będe nadal starał się pisać i tu i tam, Jednak chciałbym prośić was moimkoledzy i koleżanki "wyluzujcie", czy chcecie żeby o internetowych terrarystach mówiono że to ludzie których dzieli wspólna pasja? Naprawde życze sobie i wam tego aby zamiast sporu między naszymi stronkami nastąpiła zdrowa konkurencja, żeby na forum nie pojawiały się wyzwiska i aby przy okazji spotkań w realu nie tworzyły się osobne stoliki tcp i tp, bo jestem przekonany że nie tylko ja w takiej sytuacji nie będe wiedział przy którym stoliku siąść, natomiast jestem pewny że nigdy nikogo od żadnego z tych stolików nie wyprosze tak jak przed chwilką zrobił ze mną Leny
a jeśli ktoś chce ze mną podyskutować na prv to prosze o jedno przedstwacie się ;-)
-
<<<"KORSAKOW jak Ci sie nie podoba to dowidzenia... nikt Cie nie zmusza do czegoś czego nie lubisz"
heheh faktycznie wszyscy są dla siebie tacy mili, istna "utopia":D
-
zresztą kolega Leny nie doczytał mojego posta, ale i tak jestem wrogiem publicznym numer któryśtam.... (chyba jeszcze nie jestem w pierwszej 10)