Re: Zróbmy porzadek ze sprzedajacymi!!!!
Aha, wlasnie, numery kont..... Co z tego, ze taki numer bylby podany? Zaden bank nie ujawni jego wlasciciela. Poza tym czesc sprzedajacych nie ma konta...
Nie wycofuje sie z poparcia uczciwych sprzedawcow ani nie rezygnuje ze swojego zdania. Skad ten dziwny pomysl?? Jakos na allegro sa komentarze i nikt przeciwko nim nie protestuje, wiec dlaczego mialoby ich nie byc i na terrarium... Poza tym nie tylko ja bym sie znalazla na tej liscie (mam nadzieje ;), ale takze ogromna wiekszosc sprzedawcow oglaszajacych sie tutaj.
Pomiedzy popieraniem a chceniem jest jednak roznica, prawda?
"Chce liste!" a "Popieram liste" - jest subtelna roznica, prawda?
Caly czas twierdze, ze cos trzeba zrobic z oszustami, no ale co? I temu sluza rozne propozycje (m.in. ta nieszczesna lista uczciwych sprzedawcow), a to ze kogos oburza "napychanie kieszeni" to juz jego problem - nawiasem mowiac, nikt ci nie kaze napychac mojej........
Ja jestem za ograniczeniem oszustw a nie reklamą Sprzedawców , pzoa tym nie wyobrazam sobie jak wygladalaby weryfikacja cyz ktos jest uczciwy czy nie -utrudnialoby to sprzedaz osobom ktore sprzedaja cos poradycznie.
Bank nie musi ci podac danych , ale wystarczy ze widze numer konta na liscie ktory nalezy do oszusta i wiem zeby nie wplacac na nie zadnej kasy to chyba logiczne ...
Jezeli popierasz utwoprzenie listy tkaich sprzedawcow jak ty , innymi slowy chcesz aby ona powstala, myślisz ze nikt teog nie zrozumial? myślisz ,że jestes madrzejsza od innych i chcesz robic tu lekcje jezyka polskiego ? ...
Nudzi mnie juz ten dialog wiec nie pisz juz wiecej tkaich glupot bo nie chce mi sie juz teog komentowac.
Pozdro
Tak jest, sierzancie!!!!!!
Heh Oszuści są już od wieków na naszej planecie :), nie wiadomo jak będziemy się starać uda się zdemaskować 1 a na jego miejsce przyjdzie 2 następnych i tak w kółko, ten cały wasz spis może jedynie troszke to zminimalizować ten cały syf ale i tak i tak ludzie beda nadal nabijani w butelke. (nie widze wogole sensu tej kłutni czy jakoś tak, powstanie lista czy nie i tak będą robione wałki na ludziach i tak)