O mnie opini juz nie wpisywac, zostałem zdegradowany do stanowiska cywila.
Wersja do druku
O mnie opini juz nie wpisywac, zostałem zdegradowany do stanowiska cywila.
Małe wyjasnienie aby nikt nie pomyślał że Diabolo został pozbawiony opa dla naszego widzimisie.
Kiedy Cosey_Mo musiała wyjechać z Polski postanowiła oddać tymczasowo swojego opa Diabolowi lecz kiedy wróci Diabolo ma spowrotem przekazać jej uprawnienia.
Umowa jest umowa.
Witam! Nie bardzo rozumiem o co to całe zamieszanie !!! Czy ktoś mi wytłumaczy o co chodzi??? :D
Ja nie będę się wypowiadał - musiałbym pozostać sam z moim wiernym botem - STRASZYKIEM na straży moralności :))) A tak poważnie to czemu ma słuzyć ten post??? Bo jeśli chodzi o tzw. dupolizanie to bardzo WAS wszystkich LUBIĘ :))) Pozdrówki - inneczasiorki :)))
P.S.1 WAS- czytaj opów :) reszta tylko włazi na czat by przeklinać, demoralizować i ogólnie psuć atmosferę ciszy i spokoju :))) Przy okazji pozdrówki dla PACO :)))
P.S.2 chyba już sie położę :) Dobranoc Wam TerraLudki- To mówiłem ja JARZĄBEK :)
pepre to spoko czlowiek tyle powiem :)
Wg mnie tez wszyscy są ok ;) Wszystko gra na 102 :)
Buuuuuuu a o mnie to zapomnieli :( też kiedyś miałem opa
Prosze o szczere opinie:) na pewno Wam mnie brakuje ;)
[b]<font color="green">Washo- hmm.. nie raz kicka bez sensu, ale ogólnie spoko
</font><font color="red">Fryzjer - nie przepadam się za nim, nie traktuje wszytskich użytkowników równo...
</font><font color="green">MarcinP - super op, jeden z najlepszych
Inneczasy - to samo jak u Marcina
Diabolo - ogólnie fajny gośc
Brakus - wzorowy op
Serpent - nie widuje
<font color="red">Pepre - nie widuje</font>
Who - również super op
</font><font color="orange">Metall - szkoda że odszedł z TCP :( , super op</font>
<font color="green">Cosey_Mo - super op :)
<font color="red">!! odejść !!
<font color="green">!! zostać !!
<font color="green">[b]poprawka do Serpent'a - na czacie widziany przeze mnie rzadko , spoko gośc
ktos kto zasluguje na traktowanie sam sobie zasluzyl jery zaraz moge dac loga co wyprawiasz na chacie byle zeby ilosc zdan nabic na chacie. Jesli uwazasz ze mialbym na cos takiego pozwalac to sie grubo mylisz.
Hmm.. a ja myślałem że każdy powinien mieć równe prawanie licząc opów... Ja widze u Ciebie że jednego z użytkowników czata (nie opa,nie powiem kogo) traktujesz lepiej...
NO DOBRA NIE BĘDĘ ZADZIERAŁ Z OPEM (czyt.Fryzjerem)