Re: zdjecia z tcp w gazecie - lamanie praw aut.
Witam!
proszę Państwa, text sprostowania jest już gotowy.
czytali je już vorax, awikularia i dr Robert uznając je za dobre. myślę, że nie popełniłem tak żenujących błedów jak pan J.
jutro po pracy udaję się do gazety, a dokładniej jej red. nacz. celem wręczenia mu tego wspaniałego textu w asyście mojej Pani. "stara dziennikara" z niej (oj będziesz mnie Edit za to stwierdzenie biła :)) wiec mam pełne wsparcie merytoryczne i duchowe.
mam też wielką prośbę do wszystkich forumowiczów - nie piszcie do pana J. - szkoda Waszego cennego czasu i nerwów, a nie chciałbym żeby przez nadmiar mięsa w mejlach podważąli moje prawo do druku sprostowania.
jutro wrzuce na forum co i jak w gazecie i w ogóle.
udam się też do prokuratury z pisemną prośbą o możliwość przeniesienia P. Irminia do nowego faunaboxu, bo przeszła dziś kolejną wylinkę i nie mieści się juz w pojemniku na mocz. wiem, że to głupie, ale oficjalnie pająki są w dyspozycji prokuratury, a znajdują się w moim pokoju, bo nie ma chętnego na zaopiekowanie się nimi.
kak, jeszcze wielka prośba do Ciebie. nie namawiaj NKI do pisania konkurencyjnego artykułu. sam o tym myślałem, ale najpierw poczekajmy aż GI wydrukuje moje sprostowanie, a potem zobaczymy co się da jeszcze zrobić. musimy konsultować nasze działania, żeby sobie nawzajem nie zaszkodzić. w końcu to mnie się czepiają...
hm kurcze za pozno :/
ale chyba nie beda sugerowac sie wpisem w KG.
odezwij sie do mnie na gg, nie moge cie zlapac.
kak, ale jak... przeciez mi kompa zabrali :( korzystam z kompa u dziewczyny.
za chwile bede wracal do domciu. na miejscu bede kolo 21. jesli masz ochote to poczekam przez domem i pogadamy.
jesli bedziesz mial ochote to pusc mi sygnal
No nie - znowy sie tak uśmiałem, że szkoda gadać... te człowieki sie nigdy nie nauczyć...
A co to za fotka kto ja robił? Ktoś z tcp??? Jeśłi tak to myślę, że można by autorowi wykręcić sprawę o nadużycie :) W końcu powinien miec zgode na wykorzystywanie czyichś dóbr. Czekam na dalszy ciąg.
Hmmm... mam pytanie... Chyba wyjdzie retoryczne :/ ... odpisał komuś gościu... bo wiem, że przynajmniej moje przeczytał, ale raczej "pragęby" odpowiedziami nie będzie sobie zawracał (jak na prawdziwego dziennikarza przystało ;)
Moje też przeczytał i oczywiście nie odpisał.
Może jeszcze trawi? ;)
He, he... teraz to raczej cierpi na niestrawność :D
A może ktoś z Was podeśle mu linka do tego posta, niech gośc poczyta co na jego temat sądzą ludzie zajmujący się tematem. Może też zajrzy do działu o Ptasznikach np. w opisy gatunków :) Pewnie przeprosinami nie będzie sypał z rękawa, ale może choć niesądzę następnym razem oleje temat na który nie ma zielonego pojęcia, lub może ruszy go sumienie i kiedyś napisze coś pochlebnego na temat hobby "świrów" co nic nie robią tylko trzymają w domach "śmiercionośne pająki " . A swoją drogą myślę, że mamy tu szerokie pole do popisu, podejrzewam, że nie jest problemem napisanie artykułu w konkurencyjnej gazecie, który bedzie opisywał prawdziwe oblicze pajęczaków. Przynajmniej ja u siebie w Zgierzu mam taką możliwość. "oczywiście za free", ale można w ten sposób odrobinke odegrać się na ośle co szuka sensacji niczym redaktor "UWAGA" hehe Piszcie artykuły! Koniec grzecznej TERRARYSTYKI :)
niebulwersujcie się juz wszystko zostało załatwione, autor artykułu i redaktor naczelny żałuja za ten głupi artykuł i w najblizszym czasie będzie wyjaśnienie w gazecie jak sie uda to zamieszcze fotke art lub scana
Pozdrawiam
Serpent
Ps. na prawde nie ma sensu juz dalej najeżdżać na tą gazete....