Witam!!!
Jestem po gieldzie zakupilem geniculate, murinus ,,red form" i anolisa zielonego- to tyle co do zwierzat !!:)
Dodatkowo kupilem terra i korek :)
Jestem zadowolony z zakupu !!!
Gielda byla super i czekam na nastepna :)!!!
POZDRO
Wersja do druku
Witam!!!
Jestem po gieldzie zakupilem geniculate, murinus ,,red form" i anolisa zielonego- to tyle co do zwierzat !!:)
Dodatkowo kupilem terra i korek :)
Jestem zadowolony z zakupu !!!
Gielda byla super i czekam na nastepna :)!!!
POZDRO
Ja powiem tak akcia ze złodziejami smutna sprawa :|
Ceny naprawde neizłe, węże super były. Jak ktoś chciał to mógł wiele kupić za niewielkie pieniądze;)
Jedyne co meni rozbroiło to sie okazało, ze moja geniculata to nie geniculata ino Nhandu chromatus (Lasiodora cristata) :|:| Ale tak to super. Okazi było naprawde wiele.
Akcja ze złodziejami - kilku kolesi pokradło zweirzaki itd, złapano ich i sprzedający mogli iść do ich samochodu, gdzie towar się znajdował i zabrać uczciwie to co im ukradli.
Kupiłem piekną parkę boa - samca od Pana Witolda Plucika a samice od emki i elfura, bardzo Ich polecam !!! :)
3eba było im wpier*******
Z reguły Takie giełdy są okazją do pokazania zwierząt przez sprzedających,pokazania się,przyciągnięcia nowych zwolenników terrarystyki.
Ci co już byli na kolejnej z kolei giełdzie i mają kontakty między sprzedawcami raczej załatwiają swoje zakupy po za giełdą .
Jedno trzeba przyznać oby więcej takich giełd i mniej złodziejskiego NASIENIA....
GOOOL akurat polacy strzelili brame na 3 -do 0 ra...
Mój zakup to jedynie samiec imago modliszki gwinejskiej,dalszych zakupów dokonam na giełdzie w poniedziałek.:)
Pozdrawiam
giełda
ocena:6/10
Ale problem był z dojazdem ze strony Chorzowa i Katowic...i z tym wiąże się moja głupawa historia
W Chorzowie były głupie parady i zamiast tramwajów jeździły busy.
Durny kierownik ruchu w Chorzowie mi mówi - że tramwaje nie jeżdżą i jeśli chcę dojechać do Świętochłowic to muszę wsiąć do busa o numerze T37 (zamiast tramwaju 37) i on tez jedzie do tego miasta - . Wsiadliśmy z kumplami i słyszę w busie że on nie jedzie do Świętochłowic tylko do Chorzowa.
Spoko myśle zrobił mnie w h... nie kasuje biletów... wysiąde i jakoś dojde do giełdy a tu kanar się wyłania i mówi mi że mi da karę bo nie skasowałem, pokłóciłem się z nim i wyjaśniłem sprawę
On wziął mi reszte biletów które miałem na odjazdy i przyjazdy... i musiałem kupić nowe (dycha w plecy)
kur... i straciłem parę godzin przez tą zasrana paradę
Było ok ja kupiłem Poecilotheria fasciate :]
Spoko bylo no ale wybor duzo mniejszy niz na ostatniej gieldzie.. Kupilem w sumie 8 modliszek ale chyba najbardziej dumny jestem z 3 x subimago P. occelatta ( pozdrowania dla milego czecha :D).
Giełda jak giełda dla jednych super dla innych kicha wszyscy nigdy nie będą zadowoleni. Ja kupiłem A.bicoloratum , A.seemani , B.emilia , N.chromatus kilka B.dubia i modliche synowi
Ja na giełdzie byłem przelotem może tak z 10 min.Wyszedłem z niej razem z stromatopelma l7 samica i paczką świerszczy.