sebooz wiesz w sumie sie oplaca ale trzeba trafic, a ceny i tak sie wyrownuja takl jak wspomnialem, a nawet na niektore gatunki sa wyzsze nmiz w polsce..
Ale kij z Praga ja juz sie nie moge doczekac do gieldy w Swietochlowicach!!!
Wersja do druku
sebooz wiesz w sumie sie oplaca ale trzeba trafic, a ceny i tak sie wyrownuja takl jak wspomnialem, a nawet na niektore gatunki sa wyzsze nmiz w polsce..
Ale kij z Praga ja juz sie nie moge doczekac do gieldy w Swietochlowicach!!!
w sumie ... też bym się kiedyś wybrał do świętochłowic <marzyciel> szkoda tylko że mieszkam na mazurach :D
Super zdjęcia i niezle zwierzaczki a nawet niezła pani uchwycona za pudełkiem:):):)
Aż się nie umie doczekac giełdy w świętochłowicach:):)
POZDRAWIAM
nofoty juz działają :)
piękne kameleony :)
aligator też niczego sobie szkoda ze sa takie duze bo bym se chętnie kupił :)
Ja bede jechal na gielde w przadze 29 maja tego roku:) Mam takie pytanie: czy sa tam ryby akwariowe? Bo braciszek tam jedzie po nei a ja pewnie lamparty kupie albo jakiegos wezyka...
BOOBO jak jedziesz tylko po to to raczej Ci sie nie bedzie oplacac..
z ryb widzialem tylko bojowniki (o ile dobrze pamietam po 40-45Kć) oraz kirysy, neony, gupiki.. (ale ceny takie jak w Polsce)
Roslin nawet duzo bylo akwariowych ale drogie, tzn drozsze niz wPolsce...
Nie jest to gielda akwarystyczna a ceny na gady sa tez niezbyt rewelacyjne....
No ale pojedziesz to sam zobaczysz...
spoko zdiecia...mozesz mi podac adres tej gieldy bo jestem w pradze co weekend ale jeszcze nigdy nie zajechalem tam....i moze najblizsza date kiedy bedzie gielda.dzieki
hm... nie wiem jaki jest adres... to jest jakies centrum kultury EDEN, obok Carrefoura... praga 10 o ile dobrze pamietam