ja tesh cso zrobie ale dajcie wszystkim szanse jest czas do 30 a ja teraz niemma czasu moze na weekend
Wersja do druku
ja tesh cso zrobie ale dajcie wszystkim szanse jest czas do 30 a ja teraz niemma czasu moze na weekend
Spokojnie - przed 01.02.2005 - nikt nawet nie zerknie na te prace;)
Ja nie mam stałki, a nie będę specjalnie, codziennie jeździł do Hot@Spota by odebrać pocztę ;P
Konto powstało na potrzebę konkursu i po jego zakończeniu (najpóżniej 02.02.2005) zostanie zlikwidowane, zaraz po odebraniu zawartości ;)
ja jak skoncze wszystko to umieszcze yu na forum link !
Piotr, mam szablon pociąć jeśli tak to pod jaki cms.
[wklejam moja wiadomosc tutaj poniewaz podczas wysylania na @ Twoj adres odzucil moja wiadomosc, a wiec oto ona:
Witam,
pobawilem sie troszke i mam nadzieje ze zainteresuje cie moj projekt.
Jest jeszcze do dopracowania i wszystko mozna zmienic.
Troszke sie pomeczylem ale moim zdnaiem ciekawie to wyszlo.. ale koniec
na moim zachwalaniu...
prosze o wypowiedz
Nie chce na razie chwalic sie strona a wiec wyslalem SMSkiem adres stronki :) I zostawilem na GG..
Kednak zadzwonilem i sie wszystkiego dowiedzialem Juz wysylam ponownie :)
probowalem wyslac kilka raz na tego maila co jest podany zeby wysylac prace i moj mail zostake nzwrocony domnie jest jakis blad u ciebie albo nieiwem jak ci przeslac zebys zobaczyl te prace ??
Witam :)
Nie wiem nic o jakimkolwiek błędzie serwera pocztowego... skrzynka ma jeszcze sporo miejsca na zapis.
W każdym razie, w przypadku problemów z wysyłaniem - cutus.terrarystyka@xl.wp.pl
- na ten adres również można wysyłać (nie pamiętam jedynie jak duże załączniki moze przyjąć ale nie sądzę by projekcik miał zbyt wiele "ważyć") :)
cutus.terrarystyka@xl.wp.pl czy cu(r)tus.terrarystyka@xl.wp.pl ??
UPSSS... literówka...
Oczywiście :
curtus.terrarystyka@xl.wp.pl
THX Juraviel ;)