-
Re: Webmaster od zaraz
Witam
Hahaha usunalem wlasny regulamin. Chyba cos Cie boli. Dalej go mam i nic nie usuwalem no ale widac slepy jestes. No i co z tego ze mam darmowy jportal?? Co przeszkadza Ci?? Sam od niego zaczynales wiec nie zaczynaj sie chwalic ze masz strone robiona jak to Ty mowisz ,,przez profesionalnych grafików " (i miales raz zablokowane konto bo im nie zaplaciles) <lol2>
Ja bede mial jportal i tego nie zmienie bo mi sie bardzo podoba a Tobie nic do tego. Zajmij sie wlasna strona zrobiona przez ,,profesionalistow", a nie moja w ktorej wykorzystalem jportal.
Pozdrawiam
-
Co się czepiacie o to, że ktoś jest niepełnoletni? Bo Silent gada mądrzej od was:P
A co do Mikelosa to wymyślaj coś bardziej wiarygodnego bo nikt z twojej strony nic nie brał:P Wogóle jak wam się nie podoba robienie czegoś za darmo to się nie wypowiadajcie jak nie macie nic mądrego do powiedzenia i jestem za tym aby zakończyć głupie gadanie bo w tym poście nie o to chodzi.
-
tak szczerze to jak patrze na ta twoja strone zrobiona przez profesionalistow to mam wrazenie ze zrobili CIe w tylek i to rowno bez obrazy ale za to w zyciu bym nikomu nie zaplacil , fuszerka....
pozdrawiam
Tomek
-
fuszerke to zrobili jak Ciebie robili !! a po drugie Silent nie pogrązaj sie bo kazdy wie ze najpierw miales moj regulamin a potem jak Ci to napisałem to powiedziałeś, ok sorry, usune.,... i usunąłeś.... ale zkonczmy to, ja nie mam nic do Jportala,,,wisi mi twoja strona ... od początku kłamałeś ... no ale cóż... zabrałeś mi moda, oferując jemu admina.......bierzesz ludzi na administratorów... :|:| zabrałeś mi moda Gufiego, byl u Ciebie, nic nie pisał bo powiedział ze twoja strona jest do bani i niedawno gadalismy ze wraca do mnie, dal mi opisy gat itd........... SKONCZMY ten temat SILENt bo mi sie żygać chce jak widze co ty piszesz i robisz ze mnie i z innych ludzi idiotów... :/:/:/ no ale cóż... ;/
-
Mikelos bez obrazy ale sporz na swoja stronke i odpowiedz sobie sam czy sie oplacalo, bo jak dla mnie to jest fuszerka tym bardziej ze sie chrzani ciagle graficznie i jeszcze ten ptasznik ... ;P powiem tak : Mikelos jestem na NIE ;)
pozdrawiam
i prosze o jedno Ty juz sie nie bierz za stronki w necie.
Tomek
-
Witam
No to podaj mi czlowieka ktory wie ze mialem Twoj regulamin?? Nic czlowieku nie kasowalem, ale Ty masz problemy z oczami. Po co sie wpieprzasz nie w swoj temat?? Idz lepiej zajmij sie swoja stronka bo sie wpieprzyles i jak zwykle klotnia bedzie dzieki Tobie. jak zawsze. Po prostu zalosne ... ://
Tak zabralem Ci moda hahaha. Wzialem go sobie i przynioslem do siebie. Jednak Twoja inteligencja nie jest zbyt wysoka.
Zadnegoregulaminu nie kasowalem wiec sie odwal i zakoncz to. Bylo sie nie czepiac. Posty zaczal sie tytulem szukamy ,,webmastera". A Ty po co tu przyszedles?? I tak wszyscy wiedza ze z kazdym sie klocisz i ludzie odchodzili od Ciebie (nie dziwie im sie). Zygac to mi sie chce jak wpierdzielasz sie w temat a nawet nie wiesz o co chodzi no ale to do Ciebie podobne. Zawsze taki byles.
Ps. Admina lub moda prosze o zamkniecie tematu bo nie mam zamiaru sie klocic z tym typem.
-
Mikelos Miałem zamiar przejśc przez chwile ale potem mi przeszło a że stronka Silenta jest Kijowa nic takiego nie mówiłem ! I sciągnij moje opisy z twojej stronki jak jeszcze tam są bo tymi kłamstwami naprawde mnie zdenerwowałes...
-
Witam
Prosze nie wstyd Ci?? Ciagle łżesz jak pies!! I co niby ja zabrałrm Twoj regulamin?? Bylo dokladnie odwrotnie!!
Pozdrawiam
-
super dyskusja nie ma co :D:D
-
Super dyskusja :) I kilka slow do Was:
Mikelos - ile dales za ta oprawe graficzna strony? Orientuje sie w temacie i zrobilem juz kilkanascie kopmercyjnych prac no ale takiego portalu zrobionego przez profesjonalistow nie widzialem... Nie mam w sumie nic do Ciebie ale do tych profesjonalistow - Panowie jak takie cos robicie to nie brac za to kasy BO TO G Jest!
Silent_Dragon - hmm co do calego ogloszenia to napisales jakie macie wymagania etc. ale za darnmo chyba nikt dobry sie nie zglosi...
Jak bys cos zaproponowal ciekawego (nie chodzi o kase np. jakies zwierzaczki, akcesoria itp.) to na pewno bym sie zgodzil.. no i Juraviel podejzewam ze tez....
Ostatnio moj zespol jak i jego zajelismy egzekwo pierwsze miejsce w konkursie CURTUSA, ostatecznie wygrala Nasza praca ale Juraviel tez sie wykazal... tak wiec jak bedziecie cos mieli konkretnego do roboty za konkrety to piszcie do mnie i Juraviela bo mysle ze tez bylby zainteresowany
pozdrawiam
i wszystkim zycze wielkich portali terrarystycznych!