-
Re: OBE... LD...
W sumie obe i projekcja astralna to synonimy, ale ostatnio niektorzy zaczeli nazywac oobe, jako wyzej zaawansowana forma projekcji astralnej (z mniejszym udzialem podswiadomosci).
W kazdym razie masz racje, bo obe i projekcja to to samo i uzywam tego na zmiane.
-
A słyszeliście o Wampiryzmie Astralnym t.j. o drenowaniu i pobieraniu energi od osoby będącej na planie astralnym ?? Podobno jest to osiągalne dla ludzi doświadczonych w OoBE. Jest to podobne do drenowania przez wampiry energetyczne tu w świecie rzeczywistym .
-
Najbardziej interesuje mnie wlasnie wampiryzm energetyczny - polega on na tym ze...Psiwampiry, by nie chorowac i moc egzystowac, wysysają z innych chi czyli energie zyciowa ktora znajduje sie w kazdej istocie (zwierze, czlowiek, roslina ) psi wampir nawiazuje polaczeni z ofiara przez tzw. link, ale wczesniej musi przeprowadzic scan ;]
-
tak, slyszalem o tym ...
Osoby kore juz naprawde sa bardzo zawansowane potrafia takie rzeczy!
Wykorzystuja np.twoja energie podczas gdy spisz ... rano sie budzisz np. niewyspany , brak energii do czego kolwiek itd. a to moze byc wlasnie powod tego ze ktos "wyssal" z ciebie energie ... albo zle larwy astralne
zdaza sie , ale nikt rozsadny mysle tego nie stosuje!
-
Jest to w dodatku bardzo niebezpieczne zarowno dla "Wampira" jak i dla "ofiary" .
Nalezy pamiętac o zerwaniu linku po osiągnięciu satysfakcji . Jezeli zostanie on pozostawiony pobrana właśnie siła zyciowa moze zacząc płynąc zpowrotem do drenowanej osoby lub nadal do "Wampira" doprowadzając do całkowitego wyczerpania . Ja nie radze nawet probowac i wydaje mi sie ze nikt nie jest na tyle bezmyślny .
-
czasami zdarza sie ze ludzie nie sa swiadomi pobierania chi z innych osob - nieobudzony psiwamp ;]
zdarza sie tak gdy czlowiek ma niewydolny system energetyczny i wtedy pobiera energie z otoczenia ( zwierzeta, rosliny itd )
-
ale zdarza sie ze wampir nie zamyka linku i moze wtedy czerpac energie non stop od paru osob jednoczesnie, dzieki temu ma stale dostawy energii ;) ale to mzoe wykonczyc ofiare, ale mozna sie przed tym chronic dzieki swego rodzaju tarcza astralnym ;]
-
masz coś więcej o tych "tarczach astralnych'' , to jakieś znaki, glify , pieczęcie , amulety ?????
-
fajnie sie wymieniacie parafrazami cytatów ze stron.
;]
-
reveille napisał(a):
> fajnie sie wymieniacie parafrazami cytatów ze stron.
>
> ;]
>
He he, tak , niestety większość co wiem na ten temat pochodzi właśnie z netu i z kilku ksiązek poniewaz niewiele osob z mojego otoczenia interesuje sie tym . Więc faktycznie mogłem cos powtorzyc .