Ale najpierw sam musialby sie pozbyc ekskomuniki, ktora dali mu inni ksieza.
Wersja do druku
Ale najpierw sam musialby sie pozbyc ekskomuniki, ktora dali mu inni ksieza.
Ojcu naszemu kochanemu Dyrektorowi wszystko uchodzi na sucho, zadzwonil gdzie trzeba i Radio Maryja juz normalnie ( niestety :( ) nadaje w stolicy, chociaz udowodnili ze czestotliwosc nadawnia moze zaszkodzic pilotom samolotow. A do tego kilka osob stracilo stolki...ale co tam, niech zyja znajomosci i wielki R. Giertych ( obrońca kleru ) ktory az rwie sie do calowania pierscieni biskupow :> ( prawda Lau ? ;) )
hehe...chyba maly off-topic sie zrobil :>:>:>:>:>
eeee.....Artur, jak mozesz nie poznac ze to helenka :P
Frankowi to nawet dupa by sie do tego koszyka nie zmiescila...hihihi
a no tak w koncu do jajek ciagnie :P:P:P
hehe...no Mikka to juz niedlugo wanna ? ;) ( ja tez chce ! ;( ) hehe taka mala aluzja :>
Wesołego jajka i szczęśliwych pupilków!
Ja tam chodze do kosciola, ale nie jestem jakos tak przesadnie fanatykiem, tj wieze w Boga dla tego, ze poprostu urodizlem sie w chrzescijanskiej rodzince :P ale sadze ze do kosciola to raczej w swieta tylko :P ale rodzinka mnie co tyg wysyla =(
wkońcu węże też z jajek wychodzą:-)
Sm0k3D -> U mnie wyznanie mojej rodzinki zbytnio nie ma obecnie wplywu na to, w co ja wierze, bo mimo, iz moja rodzina jest katolicka, to moj system wartosci i ich nieco sie rozni.
wesołych świąt:) też nie obchodze ale co tam:P http://i.flowgo.com/greetings/rapeas...asterbunny.swf
pzdr.
Fajne :)