Ramm nie pisz takich postow bo ludzie od Cibie pajaka nigdy nie kupia. Jeszcze pomysla ze jakis nawiedzony do nich przyjdzie:)
Wersja do druku
Ramm nie pisz takich postow bo ludzie od Cibie pajaka nigdy nie kupia. Jeszcze pomysla ze jakis nawiedzony do nich przyjdzie:)
wierzcie lub nie duchy istnieją(rany teraz to i ja jestem nawiedzona...) niegdyś zajmowałam się tarotem i czarną magia...dalej nie piszę...;)
Ogladalem film 6sty zmysl czy jakos tam:)), ale na powaznie Rammstain; bylem swiadkiem paru takich zdarzen ze ukaszenie Lividium to pryszcz:)
p.s.Napisz na gg to pogadamy!!Dobrej nocy
Hmm...
Tez w to nie wierze chyba za twardo stąpam po ziemi, mysle ze tego typu seanse to nic innego jak oszukiwanie wlasnego siebie wmawiamy sobie ze jak bedziemy skupieni i cos tam bedziemy rytualnie wymawiac to zjawi sie jakas istota nei z tego swiata :) To tak jak wziasc tabletke od bolu glowy, bol mija zanim zacznie dzialac tabletka bo mowimy sobie "O wziolem tabletke to mnie przestanie bolec" jak sobie cos podswiadomie wmawiamy to widzimy i czujemy to co chcemy, mysle ze jakbym zaczol sobie mowic ze mi szklanki tancza w kredensie to by zaczely tanczyc :)
Pozdrawia bezduszny Nazer.
Iguana iguana rhinolopha 0.0.1
Morelia spilota variegata 0.1
a co myslisz o samospadajacych rzeczech np szklanki która stoi 30 cm od blatu stołu, ktory niewykazuje znacznych odchyleń od poziomu(sprawdzałam) albo oderwanie sie kalendarza od ściany w taki sposób że znalazł sie 1,5m od niej ponieważ jakby odskoczył a nie sie zzsuął(dodam że wisiał na wystającym bolcu o długości 2cm)
Persea - Gdy moja mama chodzila do liceum bawiła sie w spirytyzm. Z niewyjasnionych przyczyn pozniej zaczeły dziac sie rzeczy typu: sciana zalana olejem itp :]
rammstein to u ciebie rodzinne widze??
duchy istnieją owszem ale tylko złe stąpaja po ziemi buuuu i niczego dobrego ci nie pzyniosą napewno daje głowe!
pozdrawiam
rodzinne ? :>
czy ja wiem ;]
dobra koniec tematu :]
persea a widzialas na wlasne oczy jak szklanka sie przesuwa po blacie i spada albo jak kalendarz sam sie sciaga z 20 cm bolca i spada na ziemie???????????bo wiesz jesli nie to wiesz moze np podmuch wiatru przy otwartym oknie go zrzucil albo ktos go zrzucil, a szklanke ktos mugl sam zrzucic u mnie w domu szklanki nawe same z szafek spadaja i sie tluka widzisz drzwiczki sie otwieraja i szklanka bach na ziemie ale wiesz ten duch to moja 10 letnia siostra ktora nie ma daru przyznawania sie do winy. Tak jak napisalem jesli czlowiek w cos wierzy to tak mozna wiele zobaczyc nie mowie ze to zle. Ludzie wierza w boga i tez widza cuda bo chca je widziec. Dla mnie to kwestia wiary.
niestety widziałam to i wiele innych dziwnych osobliwości w przeszłości-takie życie:)ale zostawmy ten temat bo jeszcze splonę na stosie;)