No o winampie ale nic nie chodzi, nawet xxx
Wersja do druku
No o winampie ale nic nie chodzi, nawet xxx
Yeter to zapomij o oglądaniu ja tez mam 128 (chociaz nie radiówka) mam ten program co na allegro sprzedają (sam go nie kupiłem) i nawet tv nie ruszy...
Dzieki ketnip za info, przynajmniej nie bede sie wkurzał :p
Eh... A ja chociaż mam szybki interet, to mam tylko dźwięk... :( zero filmu... Ta neostrada jakaś przereklamowana...
Jakiego macie winampa?
nie wiem czy do nie których stacji nie jest potrzebny program Realplayer, a co do neostrady to tak Tyler jest dobrze jak osiagasz na niej koło 400 kbitów - pełna predkośc jest raczej nie osiągalna...
Ja mam staruszka, 2,91
no to przydałby sie winamp 5 - u mnie np radio przewaznie smiga bez problemów (na winampie) a co do telewizji w winampie to tego jeszcze nie sprawdzałem, a Tyler ja mam dokładnie ten program co podałes linka, jednym słowem shit bo w wiekszosci to są linki do stron tych stacji radiowych i telewizyjnych na upartego mozna samemu znaleźc w necie....no ale za ta cene gotowiec to ludzie kupują.....
Nop, dzięki dominik że mi przesłałeś. Tam nie ma żadnych stacji tv normalnych. Nie ma xxx, ale przynajmniej mi działaja stacje, ale nie polskie. Sprawdziłem na chybił trafił i działa mi Argentyński i Izraelski kanał... Ale mnie to akuraj nie interesuje! I nie wiem co z tym Winampem... ja mam 5.05 i mi nie działa... :( Słychać tylko dźwięk z czegoś co się zwało "100% anal sex" (swoją drogą dość ciekawy :D) ale nic nie widać...
mnie wszystko chodzi na winampie tylko że niektóre programy przerywają co jakis czas i zaczynają od poczatku bufforowanie ,a co do watchTV to jeszcze nie rozgryzłem:/ to jest ściągam real playera :/