Re: Wszyscy jesteście "szatanistami" :P
No cóż ..ja spełniam 85%tych punktów,a z gotykiem i szatanem mam baaaaardzo malo wspolnego. Sama uważam że kinderowcy(kinder metale-dzieci poniżej 15 roku życia,cechujący się ćwiekami i pentosami na szyi,u chłpoców wystepują dodatkowo włoski nie sięgające jeszcze ramion) są śmieszni i to przez nich jesteśmy uważani za satanistów;/
26.Je żywność gotycką.
A co to za cholerstwo? Golonka z bigosem?
37.Twierdzi, że jest gothem.
poznasz gota po tym, że twierdzi, że jest gotem.... GENIALNE! I jakie odkrywcze!
hehe sataniści... nie żebym coś mówił, ale ludzie z akademii medycznej równie często jak sataniści odwiedzają cmentarze. przeciez bez tego zdanie paru kół było by chyba niewykonalne...
...a z resztą sami oceńcie ;-)
http://img137.exs.cx/img137/9420/ja64yu.jpg
Nadal jednak nie doszedłem czym jest "żywność gotycka".
>27.Pije krew lub wyraża zainteresowanie w tym kierunku.(Wampiry wierza, że to sposób by dosięgnąć Szatana. Takie zachowanie jest niebezpieczne i trzeba oduczyć tego NATYCHMIAST.)
30.Nadużywa internetu.
37.Twierdzi, że jest gothem. ...hmmmm a może Polanem lub Wiślanem?
Szatan jak nic :)
Zywnosc gotycka... hmm... pamietam jak raz chcialem zrobic sesje RPG, to jakis koles tak bardzo sie wczul, ze chcial przyniesc swiece i surowa wolowine ^^, ale obylo sie bez wolowiny.
W kościele też wszyscy ubierają się na czarno:D:D
hehe ;) Powinno być jeszcze "hoduje zwierzątka odbiegające wyglądem od powszechnie ustalonej normy piękności" ;) Heh :) "O,wielki Regiusie, składam ci w imięszatana, w ofierze tego bezbronnego szczura! Niechaj płonie w ogniu piekielnym!!" Żałosne :]
P.S Chyba już wiem co to jest ta żywność gotycka :) Kaszanka i czernina, w końcu z krwią ;)