hehe niewiem jak mozna dac sie ukasic takiemu trimusiowi,wydaje mi sie ze niepowinienes sie brac za hodowle jadowitych wezy,drugie ugryzienie moze byc juz bardziej powazne
Wersja do druku
hehe niewiem jak mozna dac sie ukasic takiemu trimusiowi,wydaje mi sie ze niepowinienes sie brac za hodowle jadowitych wezy,drugie ugryzienie moze byc juz bardziej powazne
> Ile macie lat ?
Mam wiecej od Ciebie :]
>od kilku lat obserwuje te forum i widze że
> coraz częśćiej widze takie złośliwe komentarze. Ludzie
> zastanówcie się. Nie wiem czym miał by się chwalić. Dobrze że
> napisał ten post , ludzie będą wiedzieli czym może grozić
> hodowla "jadusów" i dzięki temu może jakiś 16-latek nie kupi
> sobie takiego węża. Pozatym inni chodowcy mogą się dowiedzieć o
> objawach ukąszenia. Nie napisze więcej bo węże to nie moja
> specjalność :P
Zlosliwosc ??!! Kazdy tutaj pisze prawde po prostu ,a nie jest zlosliwy :].Niby jakie to maja byc komentarze ??!! Wow trimek Cie capnal wow - moge CIe dotknac wow ??!! Nie wiem czy wiesz ,ale trzymanie jadowitych wezy jest w polsce prawnie zabronione i wlasnie po to ,zeby sobie zaden 16 latek czy 18 latek nie kupil takiego "cudu" :].Poa tym kazdy kto ma troche oleju w glowie mniej wiecej wie czym grozi ukaszenie takiego weza i niech sie pan murinus nie przemecza i nie robi z siebie "matki Teresy".Jak dla mnie jest to post w stylu - "Tato kupil mi krwiozercza i smiertelnie jadowita tarantule- woooow".A kazdy kto uwaza,ze jest to dzielenie sie doswiadczeniami niech sie zastanowi jakie beda dla kogos, kto trzyma takie cos w domu konsekwencje gdy zostanie pogryziona osoba postronna :] Wtedy sam poczuje sie jak trimek w terrarium i znajdzie sie pan ktory mu bedzie "umilal" zycie :]
wiem ze moze byc powazne za 2 jest gorzej i tak p[o wilorotnaosc pozatym jezu nie trzymal bym weza w niezabezpieczonym terra jest zamkniete na kudke maluch siedzial w duzym sluju w terra dorosluch sluj byl zamkniety gaza ktora tzymly 2 gumki i one zawinily a awz przecisnal sie przez wentylacje kazdemu moglo sie zdazyc ale mnie sie juz 2 raz nie zdazy bede zakladal z 5 gumek mam lekcje a zalozylem tego posta bo trimki tera kupuja 13 , 14 gowniaze nie majacy pojecia o wezach mysla ze daza sobie rade otoz nie waz nie nadaje sie dla tych ktorzy zadaj pytania w stylu jaki waz na poczatek.
I sami mi przyznacie racje ze np. jakis doswiadczony chodowca zadko kupuje trimka robia to gownie
a mnie ukasil maly waz noworodek i takie obiawy a gdyby to byl duzy nie obylo by sie bez szpitala na bank wiec jak chcesz se kupic jadusa na sam poczatatek
tutaj mam racje
a dalem sie ukasic bo kocham swego psa i wolalem pocierpiec niz stracic psa
Sam widzisz do czego doprowadza nieodpowiednie zabezpieczenie pojemnika w ktorym masz trimka.Co by bylo gdyby wylazł i ukasił cie twoj inny waż zakladam,ze bylo by bardzo źle :P