OK mleko nie . thx za info a bialko jajka kurzego ??? ( o maczniaki nie pytam bo to odpoada) Wszelkie postepy beda regularnie zamieszczane . Mysle ze bedzie dobrze
Wersja do druku
OK mleko nie . thx za info a bialko jajka kurzego ??? ( o maczniaki nie pytam bo to odpoada) Wszelkie postepy beda regularnie zamieszczane . Mysle ze bedzie dobrze
Dr.Jarku, co robić z tą skórą??? Kolega jest z Gliwic tak jak ja, ale się nie znamy. Zwrócił się do mnie meilem o pomoc, a nie mam w tym względzie doświadczenia. U Gucia nie było tego typu problemów. Pozdrawiam! Rysiek
Ps. Jeśli to poparzenie, a nie choroba skóry jak to odróżnić ?
Opisz mi dokładnie jak wygląda ta skóra i gdzie mieszkasz . Pisz na priva teraz lub rano. Rysiek
Warto poczytać:
http://plato.phy.ohiou.edu/~mash/herp/iguanafaq.html
Powinienem to jakoś zobaczyć (może zdjęcie). Z tego co wiem nie jest to oparzenie (plamy na stronie brzusznej i ogonie). Działanie Ivomecu też wykluczam - był zastosowany poprawnie i działał krótko (kąpiel). 5 dni temu legwan uległ wypadkowi - spadł z firanki - czy plamy nie są skutkiem upadku? Podobno już bledną.
Plamki zanikaja goja sie bo kiedys to byly czarne smolowate plamy teraz zaczynaja sie goicz ale dalej wyglada to nie za ciekawie
Postaram się to zobaczyć osobiście i opiszę, ale niestety mam teraz drugą zmianę i wszystko zależy od B.Z kiedy będzie mu pasowała ewentualna moja wizyta. Pozdrawiam! Rysiek
Jeśli odzyska apetyt , a z plamami się poprawia to po wylince moim zdaniem powinno być jeszcze lepiej . O ile to nie choroba skóry, którą trzeba leczyć. Pozdrawiam! Rysiek
sorki ze nie na temat jak mozesz Rysiek wskocz na czata
Wszelkie pytania prsze kierowac na forum lub via mail albo gg ( nawet gdy niedostepny) 1413620 naprawde kazde spostrzezenie jest mi na wage zlota