ja rowniez jestem zainteresowany. moze dokladnie ustalcie (aleksander, dr robert) kto ile wezmie, ze wzgledu na wieksza ilosc zółwi, rzebyśmy wiedzieli ile zostanie dla reszty.
pozdrawiam
Wersja do druku
ja rowniez jestem zainteresowany. moze dokladnie ustalcie (aleksander, dr robert) kto ile wezmie, ze wzgledu na wieksza ilosc zółwi, rzebyśmy wiedzieli ile zostanie dla reszty.
pozdrawiam
Wszystko dokladnie obliczymy i ustalimy jak dostaniemy drugiego meila od Agrobsa. Jutro powinni odpowiedzieć.
Pozdrawiam
Natalia
Odpowiedzieli jeszcze dzisiaj:)
Więc tak:
Wszystkie 3 rodzaje kosztują po 20,50 Euro za opakowanie, odpowiednio 15 i 10 kg (FIBRE), przesyłka kosztuje 44,50 Euro, więc w sumie mielibyśmy 40 kg w cenie 106 Euro.
2 opakowania są po 15 kg, jedno zawiera 10 kg, kosztują po 20,50, koszt przesyłki podzielony na 3 daje 14,83 Euro czyli w sumie koszt opakowania to 35,33 Euro. Po dzisiejszym kursie z mojego banku (4,13) daje to 145,93 złotych za opakowanie.
Koszt przelewu międzynarodowego to 20 złotych, podzielone na 3 i dodane do wyniku poprzedniego daje nam 152,60 i to jest ostateczny koszt za opakowanie w naszej malutkiej akcji importowej .
Czyli:
1. Kilogram PreAlpin Testudo i Testudo Herbs kosztuje 10,20 zł.
2. Kilogram PreAlpin Testudo Fibre kosztuje 15,26
Pozostają jeszcze koszty logistyki krajowej, ale sądzę że i tak jest nieżle biorąc pod uwagę niemieckie ceny za mniejsze opakowania (0,7 - 1 kg około 5 Euro)
Mam nadzieję, że nie namieszałem... za bardzo:)
Czekam na deklaracje ilościowe, żeby jak najszybciej zrealizować zamówienie.
Pozdrowienia
Aleksander
Ja biorę dla swoich żółwi:
6 kg Testudo
6 kg Testudo Herbs
5 kg Testudo Fibre
Jeśli jacyś Wrocławianie się dołączą to podzielimy się kosztami przesyłki na trasie z Poznania do Wrocławia.
My bierzemy:
4 kg Testudo
3 kg Testudo Herbs
3 kg Testudo Fibre
Zostaje więc jeszcze odpowiednio:
5 kg Testudo
6 kg Testudo Herbs
2 kg Testudo Fibre
Wszystkich chętnych proszę o dopisywanie się do wątku, albo kontakt poprzez e-maila
Aleksander
ja wezme
2kg testudo
2kg testudo herbs
1kg testudo fibre
jezeli sie zgodzi dora i potwierdzi
Myślę, że możecie zamawiać. Nawet jeśli zostanie trochę nadmiaru to ja wtedy wezmę więcej. Nie zostawię Was z worami pełnymi paszy :).
Jeśli nie stanowilo by to problemu to czy dla żolwia z Gdańska znalazłoby się:
1 kg testudo
i 1 kg testudo Herbs ???
Też chętnie bym dorzucił się do tego interesu!!
Świetnie:)
Dzisiaj będę finalizował zamówienie, zostało jeszcze według moich wyliczeń:
2 kg Testudo
3 kg Testudo Herbs
1 kg Testudo Fibre
Dora co Ty na to????
Wszystkim zainteresowanym prześlę dzisiaj po poludniu numer konta, na który możecie wpłacać pieniądze!
Koszty przesyłki w kraju według cennika poczty polskiej
2-5 kg - 9 złotych
5-10 kg 16 złotych
lub innej wybranej formy transportu - przesyłka konduktorska (o ile nic się nie zmieniło) to 25 złotych
Tak sobię myślę, że moglibyśmy takie zakupy robić co jakiś czas:)
Pozdrowienia
Aleksander
Drobna korekta:)
W chwili obecnej, po zakupach Dory zostało TYLKO:
1 kg Testudo
2 kg Testudo Herbs
Znajdzie się jeszcze jakiś chętny????
Aleksander