Re: nie poddamy sie!!!!!!!!
tak jest master !!!
A nie wiem co sie niektorzy czepiaja , terrarysci sie laczyc powinni , wiec po cholere inni na innych najezdzaja ?
ja sie wypowiem tylko tak polska policja (hwdp) nie jest w stanie rzobić tak zmasowanej akcji a pylius jeśli załatwienie jednego nakazu zajmuje dobe to przypuśćmy załatwienie 3000 takich nakazów to sie zejdzie
O czym wy %$%# mówicie.... Policja będzie robiła nalot na ludzi z pająkami.... Sorry... to by musieli przypierdolić się do 99% polaków.... a który z nas nie ma pająków w domu? Stary... Pylius... ktoś Ci bajek naopowiadał z tymi jadowitymi.... A w to że była u ciebie policja bo miałeś węźe czy cóś to na 90% ci nie wierze... Po 1 to by musieli ogołocić ze zwierząt jadowitych wszystkie sklepy zoologiczne...A już w samym Gdańsku jest tych sklepów kilka... co prawda sprzedawcy nie znają się na karmieniu itd... ale mają ptaszniki...Jeszcze dodam, że się specjalnie spytałem mojego kolegi ojca (nadkomisarz, papierki) który się zajmuje wszystkimi przekrętami... tzn. pisze itd... nie jest w prewencji i że policja by już nawet na benzynie traciła, jeszcze wogule to mi powiedział, że mam jazde jak cholera... I że jak wcześniej napisałem to by musieli chodzić z rozpylaczem owadobójczym po piwnicach, i wogule....
ludzie, myślcie zanim coś napiszecie....