A ja kupuje tylko u zaufanych hodowców albo w sklepie zoologicznym. Mam to szczęście, że kupuje pająki w zoologu gdzie są ceny giełdowe. :).
Wersja do druku
A ja kupuje tylko u zaufanych hodowców albo w sklepie zoologicznym. Mam to szczęście, że kupuje pająki w zoologu gdzie są ceny giełdowe. :).
kiedys byla latka do gadu gadu ktora pokazywala ip osoby z ktora rozmawiasz ale niestety nie moge tego znalesc
To jest wtyczka (dokładniej Inwigilator). Muszisz tylko instalnąć Power GG. Jednak to nie wiele da, bo jeśli ta osoba nie bedzie cie miala w kontaktach, będzie za NATem albo bedzie miala wylaczane p2p to nic nie zobaczysz :|
w PowerGG jest takie cos
ew. zobacz na www.gg3d.com
O, mozna tez sprawdzac ilosc wiadomosci napisanych na calym forum dyskusyjnym. Jak sie pojawia jakis ktos nowy, kto ma 1 wiadomosc i tanie zwierzaki, to najlepiej z zalem go ominac....
Kurde, alez sie nam intryga udala!!! Teraz bedziecie kupowac tylko u nas :D:D:D:D:D:D
:P
tia... szkoda ze ja sie nie załapałem do grona starych handlowcow, ale przyłozyłem reke do waszego sukcesu wiec licze na prowizje od sprzedazy albo na za*****ste rabaty
:>:>:>
mozna by było zarejestrować nick z hasłem tak jak jest to na dc++ . Ja mam tam swojego nicka i jestem zarejestrowany i nitk mi nie wchodzi na mojego nicka bo jest podane hasło któe zna tylko admin, to samo mozna zrobić tu !! załozyć hasła na nicki i wtedy nikt nie bedzie miał takiego samego nicka jak masz !!!!!!!!!!!!! tylko czy da sie tak na forum zrobić to nie wiem :P:P:P
Ja myślę, że póki co najlepszym rozwiązaniem jest kupować osobiście, albo przynajmniej dogadać się przez telefon (ale nie komórkę), żeby mieć jakieś namiary na sprzedającego.
Dlatego właśnie nie wysyłam zwierzaków pocztą... wolę osobiście.