Jimbo - ceny sa tylko i wylacznie sprawa sprzedajacego, jak nie chcesz to nie kupuj i tym bardziej nie wytykaj komus.
Hari - dzieki
Wersja do druku
Jimbo - ceny sa tylko i wylacznie sprawa sprzedajacego, jak nie chcesz to nie kupuj i tym bardziej nie wytykaj komus.
Hari - dzieki
Ja nie mówiłem o cenach, niech sobie daje jakie chce, ale podobno podpierdolka jest na wylinkach.
Rastafaq, nie do konca jest to uczciwe. W koncu moze sie trafic poczatkujacy, ktory dostanie pajaka wartego 20zl za 100zl, gdyz sie nie zna. I wtedy nie moze powiedziec "nie chce to nie kupuje", bo na nim sprzedawca zerowal.
a morze to 20 zł jest zanizone ??
jak zapłaci ktoś 100 zł to sie będzie bardziej troszczył ...... proste ...... zresztą nie mam arz tak wyrzszych cen na allegro ... a jak ktoś wylicyuje do 100 zł to sie tylko moge ciesyć .......
a skoro mam tu taką zą oferte to przeciesz nie musi nikt kupowac a napisać sobie moge chyba ..... a morze jednak nie .......
ok ...... koniec tej farsy .....
mam juz dośc tego ... hmmm człowiek chce coś wprowadzić jakąś odmiane , zeby coś sie działo to w tej jebanej polsce zawsze znajdzie sie ktoś komu nie pasuje , narud chamów i prostaków ..... - naszczęście nie samych ........
konkurs pierwszy i ostatni zamknięty
1 miejsce : rastafaq
2 miejsce : Hari
co do nagród napiszcie do mnie na maila , jaoś sie dogadamy :P i napiszcie mi jak zgadliście :P bo coniekture to naprawde trudne były okazy : ]
konkurs pierwszy i ostatni zamknięty
1 miejsce : rastafaq
2 miejsce : Hari
co do nagród napiszcie do mnie na maila , jaoś sie dogadamy :P i napiszcie mi jak zgadliście :P bo coniekture to naprawde trudne były okazy : ]
właśnie sie dowiedziałemmuj nick jest niepowazny :]
Ja nie jestem narud, wole byc naród :>
narud? naród? marud ;P
Baku, czesc wiedzialem, czesc kojarzylem mniejwiecej, ale i tak musialem poszukac na necie zeby sie upewnic (encyklopedią nie jestem) :)
Heh, dzieki, a;e nagrody zadnej nie oczekuje (i tak juz nie mam gdzie tego trzymac)dobrze sie bawilem. Pozdrawiam
1.cyriocosmus elegans
2.Lasiodora klugi
3.Poecilotheria formosa
4.Haplopelma shmidti
5.Może Haplopelma lividum (małe zdjęcie)
6.Vitalius wacketi
Konkurs jeszcze trwa ? :)