ja sie czuje zagrożonoy jak wchodze na jego podwórko bo to duży wilczur i ja sie go boje mimio tego ze jest na łańcuchu
p.s. ten jego pies to astra
Wersja do druku
ja sie czuje zagrożonoy jak wchodze na jego podwórko bo to duży wilczur i ja sie go boje mimio tego ze jest na łańcuchu
p.s. ten jego pies to astra
wiesz co podaj na forum jego adres to napewno zbierze sie kilka osób i znim porozmawia bo z idjotami tak trzebA rozmawiac tylko w taki sposób bo ina siła perswazji do niego nie przemówi :-)
lepiej nie bo on jest nienormalny zaraz zacznie sie drzeć
ja ci powiem tak:
spytaj sasiada czy slyszal o pogryzieniu kogokolwiek w polsce przez ptasznika,
jesli powie ze nie to powiedz ze ty slyszales o pogryzieniu ludzi a nawet zagryzieniu ludzi przez psy, i spytaj czy pieskow tez trzeba zabronic i czy sie boi.
jak my znim pogadamy to ci na urodziny kupi pająka :-)
Spider13 - oni to wymyślili wspólnie: tata i synowie. Nie lubią Cie po prostu...
Think about this!
cyclosternum pisze teraz od krzdaba2150 wiecie co skombinuje numer i ci podam to z nim pogadasz ;)
oki czekam na numer. Ja już se znim pogadam
oki czekam na numer. Ja już se znim pogadam :-)
moze lepiej niech nie kupuje spiderowi pajaka na urodziny, bo jak kupi forme przetrwalnikowa to mlody nie bedzie wiedzial co z tym cudem zrobic.
forma przetrwalnikowa [w mysleniu sasiada] jest to pewnie:
pajak ktory owija sie kokonem i w takiej kulce przeturlowuje sie do okolicznych domow, gdzie kasi ludzi i sklada kokony.
hehe. ludzie umieraja i planeta rzadza pajaki olbrzymy.
dobry film by z tego zrobil. atak pajakow 2