Astrahując od cen... Czy zwrócił ktoś uwagę na ostatnią pozycję na tym cenniku?
Wersja do druku
Astrahując od cen... Czy zwrócił ktoś uwagę na ostatnią pozycję na tym cenniku?
Ten tekst jest rzeczywiście pocieszny. Ten, kto to napisał wygląda na początkującego polityka, szukającego poklasku. Z tą "tarantulą" to jest tak, jakby to mówił dzieciak z pierwszej klasy. To mieliśmy na wystawach w szkołach: "Tarantula to taki duży, włochaty pająk". Szkoda, że nie wiesz, jaka to gazeta. Może ten artykuł jest zachętą, żeby listonosze grzebali w paczkach?
"Trzeba wówczas jak najszybciej zgłosić się do szpital i powiedzieć lekarzom, jaki pająk ugryzł lub jak wyglądał"
Będą robić portret pamięciowy? :]
widzieliście?? zaskroniec 100zł :D a ptasznik do 65 czy jakoś tak :D hahaha...oczywiście n tym ich cenniku... zaskrońca to ja moge iść złapać nad rzeke :D...
ja będą do paczek kukać to sie niedziwie że może sie im coś stać :/
zacytowali opis z mojej aukcje heh własnie dodzwoniłem się do nich zeby zrobic mały opr zostałem przeproszony i ma sie to nie powtarzać. Ponoć powołanie się na mnie zniknęło w procesie korekty
Co do opisu to miałem dość dzieciaków pytających mnie czy da się brać na rekę i czy jest grożny więc postrałem sie postraszyć i wyjasnić wszelkie wątpliwości na nie :) Nie mam ochoty na gry słowne z dzieciakami które wybiorą go tylko dlatego ze ładny lub dla szpanu albo poprostu dlatego ze chcą sobie coś zalicytować.
Mefitso nigdty nie miałem i nie będę miał nic wspólnego z salamandrą, chyba ze na mnie gdzieś doniosą więc proszę mnie nie wyminiać z nimi w jednym zdaniu :)
a no fakt - kokon został uzyty nieszczesliwie miało byc gniazdo. i tyle w temacie z mojej strony.
W gazetach jak zwykle piszą o najgorszych, najgroźniejszych, najagresywniejszych i naj naj naj bardziej przejeban... przypadkach ;) Jakby o takichnie napisali, a napisali o łagosnych spokojnych to nikt by ich nie czytał, więc to byłby to za biznes wydawanie gazety ;P Niedługo się dowiemy że zabójcze krzyżaki wielkości piłek do tensa atakują Polske :)
Tak tak - w procesie korekty. :P
Wybacz - takie niefortunne zestawienie już więcej się nie powtórzy. :] Mam jednak nadzieję, że nie odebrałeś tego jakobyś ty był tą "przypadkową osobą". ;)
a jak psa poczta wyslali i zdechl... mi ta gazeta na FAKT wyglada, tylko ona jest tak inteligentna :P