jakiej ??
Wersja do druku
jakiej ??
www.pajaki.glt.pl takiej :) Nie wiem co bedzie z ta hybryda,narazie zjada muche i ma sie dobrze :) Pozdr
dobrze będzie :P
szczegulnie jakbyś jej dał pare jak dorośnie - zobaczyło by sie co wyjdzie :P
"Nie pamiętam czy ich obszary występowania się nakładają czy stykają"
a czy kiedyś obszary bytowania ludzi białych, czarnych i żółtych sie nakładały...?? nie a możemy si ekrzyżować i mamy płodne potomstwo....
Nie do końca się chyba zrozumieliśmy, jeżeli dwie populacje występują na tym samym obszarze i się nie krzyżują(nie mają płodnego potomstwa) to trudno mówić, że należą do jednego gatunku. Natomiast przecież występują odizolowane populacje jednego gatunku i mimo braku kontaktu, mogą się potencjalnie bez problemu krzyżować.
Baku
'a myślisz ze co pająkinie mialy wspulnego przodka tylko kazdy tak sobie na własną renke wypączkował :P:P:P' -nie wiem jak do tego tak doszedłeś, ale tak nie myślę.
Poza tym nie wiem co ma na celu taka dyskusja, czy jest sens ją kontynuować?
mi tydzien temu padla hybryda irminia/cambridgei L2
Co do tych hybryd to jak samica przejdzie wylinke zostanie dopuszczona do samca.
Wtedy bedzie trzeba czekac i zobaczymy czy sa bezplodne
no to ja hoduje tą hybryde i to moja stronka :)
bardziej przypomina irminie, te co ja widzialem to znacznie sie roznia od twojej
hodzi mi o zdanie oludziach " pozatymmamy wspulnego przodka "
aha czyli według ciebie pająki sie nie krzyrzują ( np vagans rasy albopilosum )
i wiesz ze ich potomstwo jest niepłodne ??
dyskutować zawsze jest warto
Niestety nie wiem, ale zgodnie z definicją gatunku, też tą podaną przez Ciebie, czyli teoretycznie, nie powinny.