Dobra tak gadacie topic jest o billi ale teraz o jakim sklepie jest mowa Geant w gdyni czy gdzie :D
Wersja do druku
Dobra tak gadacie topic jest o billi ale teraz o jakim sklepie jest mowa Geant w gdyni czy gdzie :D
rdza jestem w trakcie budowy skały dla czarnego - konar tez by sie przydał (ale może wcześniej go kupię :) )
drak - zwierzyniec gdansk
No bylem blisko a gdzie to jest moze sie przejade z nodow?? :D
Na przymorzu w gdansku w c.h "REAL" na ulicy kolobrzeskiej :) Zaraz na przeciwko "alfy".
Wlasnie wrocilam ze zwierzynca :P Pojechalam tam przede wszystkim zobaczyc waszego wezyka. I pytam sie sprzedawczyni (w ciemnych, spietych wlosach):
JA: czy macie moze jeszcze tego regiuska bo go tu nie widze nigdzie?
ONA: nie, nie mamy nic takiego
JA: to nie mieliscie tu czasem zadnego pytona??
ONA: no mielismy pytona, ale juz zostal sprzedany i to byl krolewski
JA: no wlasnie o tego mi chodzilo
ONA: (z fochem) no niestety ale nie znam sie na tym i nie znam nazw lacinskich
JA: aha, no dobrze, szkoda ze juz nie ma wezyka :)
Tyle z mojej rozmowy z mila pania sprzedajaca:) Juz nie chcialam zwracac kolejny raz jej uwage bo moglaby to odebrac jako atak z mojej strony itp. wiec mowie to panu. A mianowicie uwazam ze w terrarium z gekonem lamparcim moglibyscie zastosowac swietlowke UVB :) To tyle co rzucilo mi sie w oczy, bo z deczka sie spieszylam i wszystkiego nie zdazylam obejzec :(
Mikka prosze tego pana to sobie darujmy :) Serio nie jestem taki stary ;)
Nie wymagajmy od wszystkich żeby znali pełne nazewnictwo łacińskie (ja wszystkich nazw nie znam po łacinie (choć troche sie tego języka uczyłem :) ). Geki w najbliższym czasie będą miały zmiane miejsca więc znajdą się pod UV.
PS Szkoda że tylko braki rzucaja się w oczy :(
Heh....gdzie tam od razu same braki, ciesze sie bardzo ze coraz lepiej sklep sie rozwija w kierunku poprawienia warunkow gadzinkom. No i geki juz nie sa na piasku co niezmiernie mnie cieszy :))))
P.S Co do regiusa to nie mam pretensji ze sprzedawczyni nie wiedziala ze to pyton, tylko raczej niemilo odpowiedziala, a pech chcial ze trafilam na ta sama, ktorej juz kiedys zwracalam uwage co do podloza (kilka postow wyzej). I cos mi sie zdaje ze mysli ze celowo sie uwizielam na jej brak wiedzy czy cos :/ No trudno, chce tylko pomoc.
Mikka ty chyba specjalnie przychodzisz jak mam wolne ;)))))) Ciesze się, że powoli jest lepiej i mam nadzieje, że będzie się poprawiać.
mlaskaj pytonga mojego gekona wyvernon !!!!!!!!!