oj wiesz o co lata:P niecałe 2 lata temu, a chromy były kompletne:D
Matt_ns, powodzenia!!
Wersja do druku
oj wiesz o co lata:P niecałe 2 lata temu, a chromy były kompletne:D
Matt_ns, powodzenia!!
Tak jak w temacie. Ten Pan rownierz ma tylko 4 posty, tak jak cristal :/, na terrarium.com.pl i rownierz ma niskie ceny, tak jak cristal :/, i poroponuje wplate na konto calej wartosci lecz przynajmniej podal wszystkie dane (adres zamieszkania itp). Moze ktos go zna ? Ktos kupowal u niego ? Mozna mu zaufac i wplacic kase na konto ? Nie chce wpasc tak jak z cristalem... :/ Oto link do jego oferty ----> http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=112&i=93&t=93
zamow za kwote ponad 50 zl - goscio zaoferowal sie, ze moze wystawic na allegro. Tam powyzej tej kwoty jestes ubezpieczony przez system, pod warunkiem, ze zglosisz na policje.
Oto jaka odpowiedz dostalem jak napisalem zeby wystawil na allegro - "Przez allegro nie za bardzo za drgo to wychodzi proponuję wpłatę na konto."
"no oki moze zle postapil ale chyba lepiej przy takiej bardzo atrakcyjnej ofercie zeby ktos kupil osobiscie i ewentualnie polecil cie no bo jakby nie patrzec podejrzane troszke sie wydaje, logujesz sie na terrarium.com i nagle wystawiasz hurtowo kilka kokonow :/ nie rozumiem dlaczego sie od razu sie na niego wkurzasz skoro nikt nie chce byc oszukany?? ja jestem takze zainteresowany miedzy innymi hurtem chromek ale wole poczekac az ktos cie poleci (najwyzej strace dobra okazje) bo widze z postow ze ktos chce odebrac osobiscie wiec zobaczymy...."
i sami zobaczcie jacy tam sa wszyscy naiwni :/ widza ze tanio to rzucaja sie wogole nic nie podejrzewajac, chromki po 25 zlotych sprzedaje a normalnie ok. 40 zlotych moglby chciec to ciekawe dlaczego tak tanio??? zanim walek wyjdzie kilka naiwniakow zdarzy wplacic kase na konto a kiedy ja napisalem zeby zachowac troszke ostroznosci przy takich "okazjach" to oczywiscie post przeszedl bez echa, moze to jest chamskie i wogole ale ja podchodze do kazdego jak do potencjalnego oszusta, szanuje po prostu swoje pieniadze i sprawdzam zawsze pytajac sie kogos o danego sprzedawce a jak cena jest w "super promocji" to nawet jej nie czytam (chyba ze odbior osobisty albo sprzedawca na bank zaufany)
Też macie o czym gadać. Nikogo nie mam zamiaru oszukiwać. Jaja sobie robie żeby mieć troche rozrywki. Nawet nie wiecie jakie to jest śmieszne takie zamieszanie zrobić. Nawet ktoś mi SMS'a z neta przysłał i zaczął straszyć prokuraturą. Z IP danych nikt nie uzyska. Pisuary za chu** nie udostępnią danych bo wtedy ja ich moge podać do sądu. Policja ma gdzieś jak ktoś zgłasza wyłudzenie o 55zł. Najlepsze jest w tym wszystkim to, że Mateusz myśli, że mam z 30 lat. Będę miał rozrywke na tydzień a potem znowu coś wymyśle. A wracając do wieku to ja mam 16 lat a jestem bystrzejszy od was wszystkich. Pewnie mi nie uwierzycie, ale mieszkam w Sczecinie i to akurat jest prawda. Więc jak się komuś chce to możecie mnie poszukać.
P.S. Mateusz ta osoba co Cie zwyklinała ma na imię Robert i to jest mój kolega z klasy.
hahahahah nie mam pytan :)))
ehh jednak szkoda ze nie mieszkasz w rzeszowie ... :>
kolego, Ty nie jesteś bystrzejszy tylko co najwyżej niedorozwinięty.
jeśli to prawda to zachowujesz się jak totalny idiota. co Cię tak bawi?? podaj adres domowy to szanse będą równe i zobaczymy jaki bedziesz wesolutki dzieciaku kiedy ktos podeśli Ci kolegów.
jeśli o IP chodzi to nawet nie wiesz w jakim błędzie jesteś, ale nie mam zamiaru Cię teraz uświadamiać.
ciakwe jakież to były pająki, bo jeśli brachypelmy to salamandra chęntie zwiedzi twoją kolekcję:]
tak czy siak tutaj jesteś raczej skończony bo za takie cos powinna być publiczna chłosta pod pręgierzem:/
Nie wiem kto to salamandra. Nie strasz mnie sobą bo jak jesteś w moich wieku to nie mam sie czego bać. Nie musisz mi mówić o Ip bo wiem, że mój dostawca internetu nie udośtepni danych. I może skończcie już ten temat bo nikogo nie oszukałem i jak już mowiłem Mateuszowi to oddam mu tą kase. Zdanie sobie wyrobiliście o mnie, ale przynajmniej wszyscy bedą bardziej uważni.