Re: A może by tak oficjalne identyfikatory?
Pomysł dobry, szkoda ze nei skorzystam bo mnei nei będzie :/ Ale pomóc moge - tutaj masz duże logo (nei mam dostępu do serwera wiec podam linka, najpierw musisz sie jednak wylogować (usuń cookies) :P)
http://www.terrarium.com.pl/login/index.php?target=
Re: A może by tak oficjalne identyfikatory? PROJEKT
Ja jush mam dostałem na giełdzie w kwietniu hihihihihi :D
A co to za identyfikatory co dostaliscie w kwietniu?????
Dalej jestem za!Było by miło gdyby tak dojść do porozumienia co do wersji (1 chyba ładniejsza) i co do praw autorskich ( KTOŚ mógłby się w końcu odezwać!!!) i gdyby z identyfikatorami ludzie pojawili się w Świętochłowicach ( a to już JUTRO!!!).Czasu nie ma!!!
Czarno biały ;-) pisze na nim terrarium.com.pl , nick , imie i nazwisko oraz skad jestes :]
a ja mam śliczny zielony, z giedły "Egzotyka" w eeee Lubinie? i dont remember
przepraszam ze nie zrobilem jak kiedys identyfikatorów ponieważ nie miałem czasu ani ochoty się w to bawić, ale na nastepną giełde poprawie sie:)
Skoro nie ma czasu ni ochoty to dlaczego nie poprzeć tu proponowanego pomysłu? Identyfikator typu pobierz ze strony i tylko wpisz swoje pseudo to naprawdę fajny pomysł a w każdym razie nie będzie z jednej strony absorbował czyjejś chęci ( tym bardziej przy jej braku ) ani czasu a z drugiej strony będzie to groszowa sprawa!
DALEJ POPIERAM!!!!