Zgadzam sie.
Potrzebnych bylo wiele zmian, ktorych niestety to forum nie daloby rady udzwignac.
Wersja do druku
Zgadzam sie.
Potrzebnych bylo wiele zmian, ktorych niestety to forum nie daloby rady udzwignac.
Do Was też pisze na priva "odwal się dziadku" czy tylko mi się poszczęściło?
P.
wszyscy piszą o tej zmianie a kiedy ona nastapi?
A swoją drogą to agam ma racje, przydała by sie chociarz wzmianka (jeżeli nie ilośc dawnych postów) to od kiedy dany użytkownik jest zarejestrowany i jak dużo sie udziela...
Piotrek tylko chyba ty jesteś takim szczęściarzem :P
to też sie nie da tak - spis terrarystów jest dopiero od jakiegoś (nie pamietam dokladnie) - półtora roku. a jest tu wielu uzytkownikow, ktorzy siedza dluzej nic dwa lata. ale faktycznie szkoda, ze nie ma zapisanej daty rejestracji.
Heheheh :) jak uroczo. ja się na dziada nie załapałem. Załapałem się na ignorowanie wszystkich wiadomości.....sam nie wiem co lepsze, chyba "dziad".
Nie dziad tylko dziadek, a przecież co najwyżej mógłbym być jej ojcem ale wtedy stanowiłaby wzór zachowania na forum. :-)
P.
Jest kilka osób, które "udzielają się" bardzo intensywnie, ale udzielają się tak, że skóra cierpnie. Ani "jak długo", ani "jak intensywnie" nie świadcza o niczym. Często najwartosciowsze wypowiedzi należą do osób, które bardzo rzadko zaglądają na forum, maja po prostu co innego do roboty. Ja licznik wywaliłbym do zera, razem z przyległosciami.
Z przyległosciami, to znaczy z czym? Wszystko? To wtedy po diabla spis terrarystow? Chyba ze sa plany wywalenia go, to z gory przepraszam za podłe insynuacje ;).
"Ja bym..." nie ma nic wspólnego z tym, co będzie:) To moje życzenia a nie głos większości. Uważam po prostu, że ocenianie na tak błachych podstawach jak ilość, lub częstotliwość wypowiedzi mija się z celem.
"Z przyległościami" = Z przyzwyczajeniem, że ilość postów świadczy o wiedzy i w ogóle ze zwyczajem sprawdzania ilości postów. Chodzi o zmianę podejścia a nie likwidację spisu terrarystów:)